• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Deutz-Fahr

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Bavimo se stočarstvom,zasad imamo 13 krava i još 5 junica. Imamo oko 30 jutara zemlje sa livadama.

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
predostavljam da se onda i ti baviš stočarstvom,dali sam u pravu?

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
No i moji starci se bave poljoprivredom ja još idem u školu ali uvelike im pomažem.

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Za potrošnju se slažem s tomom..
Snage NIKAD dosta,to si zapamti,a pusti sad selo neka priča8)

H

Hurlimann86

Guest
Jako lijep traktor gume predobre, samo mi fali ph da ga upotpuni i na nju neki tonski uteg...
inače prava pila čestitam:partyman:

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
ZEKo
Super ti je traktor! Koliko zemlje obrađuješ? Sto sve ima od opreme?

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
zasto svi misle da je to njegov dajc?
u isto vrijeme je stavio par slika traktora, a nigdje nije napisao da se ponovio.
vjerojatno je kod kolege slikao traktor pa tu stavio slike. a vi sad navalili :lol:
a mozda se i ponovio.. makar mislim da nije.
zeko, javi se ! :rolleyess:

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
aha ok a dali možda znaš kolko dojde 80 polovni

pa za prvu ruku si potražiš u njuškalu ako te zanima,jer sad ti mi možemo govorit razne cifre koje možda nisu točne.

Najnoviji postovi

Na vrh