• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Deutz Fahr

BagyNH

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2018
Poruka
228
Pozdrav jel ima možda netko polovan ovakav hladnjak ulja kao sa slike za 3580? 45D37537-534B-44A8-BE48-85AEB5C5259A.jpeg 2E3D0142-B4FB-47EA-8417-5BC3DB81A9E0.jpeg IMG_2163.jpeg

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,536
Gdje nabaviti kvalitetan varijatorski remen?

Imao sam Gates iz Set Bjelovar, ali kratko služi i nije rebrasti..

markach

Iskusan lik
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
1,943
Provjeri da nije 'razlokana' ili u luftu var.remenica!
JEr ako je tako da je i Opti, uništi remen samo tako.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,536
Kolega nisi pratio drugu temu u M900...

Obje remenice piksirane i BALANSIRANE. Koštalo me to preko 1000€. Gornju nije ni trebalo piksirati, ali svejedno jesmo. Donja je imala puno lufta da je oštetila dosjede federa, radili su mi u hittneru nove vodilice. To je sve u nulu odradjeno. Toliko fixno su napravili da mi varijator nije radio kad se remenica ugrije pa mi je lokalni tokar brusio to...

Tu je bio original DF rebrasti remen kojem je otpalo par rebara i ja kako nisam tad znao kako se remen mjenja prerezao sam ga jer reko imam novi, bolji..

Najnoviji postovi

Na vrh