Ja ne kupujem traktor tako da ga prodam ili preprodajem , jednostavno uzimam traktor za sebe, iako mislim da bilo koji traktor da covjek uzme uvjek ga moze prodati svaka roba ima svog kupca...6211 bih morao dodati jos kojih 500-1000 eura...jer su ima takve cjene tu kod nas
Ovaj covjek veli da je traktor kod njega nesto manje od godinu dana, sad ne vjerujem da je nesto vrtio oko sada i radnih sati, mada to ne iskljucujem...
Kupujem traktor koji ce kod mene raditi i kojeg cu cuvati, ja nemam sume, treba mi pravo domacinski traktor koji ako bude imao kakvih nadogradnji ce sigurno kod mene dobiti... a o redovnom odrzavanju da i ne pricam...
Probao sam to kod 560-tke ali to je njen limit, on nemoze brze, on ne moze da manje trosi, on ne moze a da mu kocnice rade, i on trazi jos 200 eura da mu se odradi povrat ulja, ventil itd.itd.zbog tog mi se ne svidja...sto vjerujem da je to kod fiata dosta bolje rjeseno...a plus mi se svidja sto svako kaze da manje trosi mada ga nisam nikad imao pa ne mogu da provjerim.