Kaje dečki,opanjkava me se i ismijava dok se ja jadna cijelo poslijepodne mučim,svlačim,preoblačim i oblačim,isprobavam i pred ogledalima kritički premjeravam i mrštim.Sramite se.Ti ne,željkič kž,ti si pravi đentelmen,ali vidi puknutog i darijusa- sada mi čisto toplo pri duši što sam sladoled maznula,a i darijusuvu bombonjeru,kolače za rođ kod susjede jučer,a i kod druge danas dva komada,bude koja kilica se brzo natukla,a onda budu te noge nekoga pošteno nagazile,bude se reklo joj.
Jooooj,što mi se danas dogodilo-išli mi u Hungariju i naletjeli u Kanjiži na nakakvo proščenje-iiiiiiiiiiii,ja se vozila na vrtuljku.Onome što se okreče,premeče na sve strane,na takvom se još nikada nisam,ma bilo za poludit.Neću detalje,ali reći ću još samo ovo-vozila sam se potpuno sama.A se ovaj koji mi je kartu prodao smijao....
Zaključila sam nešto-još nisam odrasla.A na temelju toga mogu izvesti logičan zaključak-ako nisam do sada,više niti neću.:icon_eyes::icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl:
Željko,ajd mi reci koji su radili na tržnici.Iako ih se ja ne sjećem po imenu-jednoga smo zvali Baki,zapravo bakalar,jednoga Zorana sam ja zvala benderas,bio jedan mali debeli,e ne sjećam se imena....znam,ali se trenutno ne mogu sjetiti,pa još jedan Zoran,njega su kasnije premjestili u hladnjaču.Ma ja sam sa svima bila dobra,zapravo su mi dopuštali malo samovolje i tu i tamo mi progledali kroz prste.