E ovako - bili smo u ponedeljak tamo,to je usprkos tome što sam joj ja tri puta dnevno ispirala ranu i mazala nakon toga antibiotskim gelom stalno se gnojilo.I vezala sam joj nogu da bude zaštičena.Na antibiotskim injekcijama je bila jedanaest dana,tetanus je dobila,ma sveukpno dvadeset pet injekcija.E,u ponedeljak je on to njoj stiskao,onako jako - nisam mogla vjerovati - moje psetance je plakalo baš kako plače malo djete - to još nikada nisam čula.isti ljudski glas.I ja sam plakala.Izašla je neka oštra trava,ko trn šiljata.Sada joj još ispirem,počelo se zatvarati i ne gnoji se više.Za sada.Kupili smo dva antibiotska gela u apoteci i susjeda mi je dala od njihovog pas što im je ostalo nekakav plavi sprej.Folgocid koji mi je preporučio @seljačič nismo mogli nigdje naći.Izgleda da će se to za neki dan smiriti. Da ta trava nije izašla,bila bi ostala na operaciji.Nadam se da bude dobro - ovo traje već mjesec dana.Jadna,več je počela skrivati nogicu kada sam joj prilazila - podvukla bi je pod sebe da je ne diram,jer je to cijelo vrijeme boli.