Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Teta je stavila prvo slovo L,,,pošto ona ima samo osmogodišnju školu,,i prvi razred srednje kad se udala,,,nemoj te joj zamjeriti na velika i mala slova,,,,
Eh koliko si ti neznan, a i slabopamtljiv. Ti si zaboravio da sam ja išla na cvječarski tečaj koji se održavao na drugom katu škole i da sam u školu hodala u cipelicama na visoku petu po stepenicama u učionicu na tom visokom drugom katu. A i učionice Poljoprivredne škole u Vinici su bile na prvome katu, tako da sam i tu išla u visoku školu tri godine. Rezime - visikoškolovana sam u svakom slučaju, em prvi i drugi kat škola, em potpetice na cipelama nikada niže od pet centimetara. Hehe.....a ime ti baš neću reći, reći ću ti ga na tvoj rođendan.