• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Dogodovštine iz naših života

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,556
Teta je stavila prvo slovo L,,,pošto ona ima samo osmogodišnju školu,,i prvi razred srednje kad se udala,,,nemoj te joj zamjeriti na velika i mala slova,,,,:hahah:
Eh koliko si ti neznan, a i slabopamtljiv. Ti si zaboravio da sam ja išla na cvječarski tečaj koji se održavao na drugom katu škole i da sam u školu hodala u cipelicama na visoku petu po stepenicama u učionicu na tom visokom drugom katu. A i učionice Poljoprivredne škole u Vinici su bile na prvome katu, tako da sam i tu išla u visoku školu tri godine. Rezime - visikoškolovana sam u svakom slučaju, em prvi i drugi kat škola, em potpetice na cipelama nikada niže od pet centimetara. Hehe.....a ime ti baš neću reći, reći ću ti ga na tvoj rođendan.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
2,231
Eh koliko si ti neznan, a i slabopamtljiv. Ti si zaboravio da sam ja išla na cvječarski tečaj koji se održavao na drugom katu škole i da sam u školu hodala u cipelicama na visoku petu po stepenicama u učionicu na tom visokom drugom katu. A i učionice Poljoprivredne škole u Vinici su bile na prvome katu, tako da sam i tu išla u visoku školu tri godine. Rezime - visikoškolovana sam u svakom slučaju, em prvi i drugi kat škola, em potpetice na cipelama nikada niže od pet centimetara. Hehe.....a ime ti baš neću reći, reći ću ti ga na tvoj rođendan.
Eeee teto sa visokom petom,,,garant tu je bili 167 ili 167,5 cm..
Samo da ti čestitam tvoj rođendan,,i da ih dočekaš još 35,,,pa da zaokružimo brojku,,,,:ppozdrav:

Najnoviji postovi

Na vrh