Eh koliko si ti neznan, a i slabopamtljiv. Ti si zaboravio da sam ja išla na cvječarski tečaj koji se održavao na drugom katu škole i da sam u školu hodala u cipelicama na visoku petu po stepenicama u učionicu na tom visokom drugom katu. A i učionice Poljoprivredne škole u Vinici su bile na prvome katu, tako da sam i tu išla u visoku školu tri godine. Rezime - visikoškolovana sam u svakom slučaju, em prvi i drugi kat škola, em potpetice na cipelama nikada niže od pet centimetara. Hehe.....a ime ti baš neću reći, reći ću ti ga na tvoj rođendan.Teta je stavila prvo slovo L,,,pošto ona ima samo osmogodišnju školu,,i prvi razred srednje kad se udala,,,nemoj te joj zamjeriti na velika i mala slova,,,,![]()
Eeee teto sa visokom petom,,,garant tu je bili 167 ili 167,5 cm..Eh koliko si ti neznan, a i slabopamtljiv. Ti si zaboravio da sam ja išla na cvječarski tečaj koji se održavao na drugom katu škole i da sam u školu hodala u cipelicama na visoku petu po stepenicama u učionicu na tom visokom drugom katu. A i učionice Poljoprivredne škole u Vinici su bile na prvome katu, tako da sam i tu išla u visoku školu tri godine. Rezime - visikoškolovana sam u svakom slučaju, em prvi i drugi kat škola, em potpetice na cipelama nikada niže od pet centimetara. Hehe.....a ime ti baš neću reći, reći ću ti ga na tvoj rođendan.