• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

edosoko

B

BAGERISTA

Guest
Nači i poli tebe se dela punom parom,,,,i to ako niš drugo masti i ulja ti ne fali,,,,,,,,svaka čast,,,,vidin još pored svega,,,i volje za slikat....

To radiš drugome,,,ili su tvoje makine:?:

B

BAGERISTA

Guest
leleleee...kako je ovo puklo...
Znači nema gde tomek nemože pući...
Da mi Vinkovića preimenujemo u Tomo Lomović...:lol:

živ bio...
pozdrav joe!:mrgreen:

Skoro,,,kako se lomi na njemu,,,,mada,,,mislim da i ide do vozača,,,za neke lomove,,,,nisam siguran,,ali ima ih par u susjedstvi i svi rade bez greške....

danot

Član
Tu od
2 Srp 2009
Poruka
633
Nije bil Edo samo TV majstor, nego i vise, svaka cast:supz:
Pozdrav:partyman:

B

BAGERISTA

Guest
Njuši mi da če ovo bit urađen posa kako triba,,,,več se vidi neke detalje..............:prayer::prayer::prayer:

G

GROF

Guest
., bravo edo majstore!
., svaka TI čast i fala na tvome delu!., uvik ističem i napominjem da posebno cijenim i poštujem čovika radnik., pogotovo mladu osobu ki oće delat?!., moj osobni rešpekt i poštovanje forumski prijatelju edo!!!., aj Bog!, čitamo se ...

B

BAGERISTA

Guest
Svejedno opet bolje nego prije,,,,,,ali mi nije nikad bilo jasno,,,,ča ljudi,,kad idu nešto delat,,,ko da je problem dat koji novac više,,,,,poslje če plukat da si svušarija..............:vragek::vragek:,,,,a ma,,,,sto ljudi-sto čudi...

B

BAGERISTA

Guest
I nebude mu žao,,,,dpobit če ljutu mašinu......:p:p,,,čekamo kraj.:shock:
A ovi nek si boje drugi kako oče,,,,,koliko para toliko muzike....:rolleyess:

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
e kad si mogo u ugljevik po malcer ja ti dodjem usput :mrgreen:

a sta ti treba, pa bi da sam blize?

nisam išo u ugljevik.intime odradio to za mene. a šta mi treba??? pa neko svijestan i savjestan da mi sredi pinza.karoseriju

B

BAGERISTA

Guest
Svaka čast,,,,jako ljepo odrađeno,:prayer::prayer:,,a i ako je pušta samo na jednom mijestu,,,onda je to više nego odlično,,,,,,,,...vidin da je ko original,,,,ako ne i bolji....:partyman:

G

GROF

Guest
., lip TI pozdrav forumski prijatelju edo!

., svaka TI čast i fala na ovako dobro odradjenom rezervaru za traktora tomu!., a uz to još ni skupo., lipo bi trebal kolega zbalija naručit rezervar kotebe i fertik parada.-

., pozdrav tebi i tvojima!, sretno TI sa delom i izboljšanjima!, Bog!, čitamo se ...

Žuti

Član
Tu od
29 Lis 2008
Poruka
609
Edine , Sretan ti rođendan ..., Živi i zdrav bio ... , puno sreće u životu ti želim ... , Živio :partyman::partyman:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
malo jela i pica nakon radnih dana, jest da su cevapi masni za vruce dane ali mi smo cekali do duboko u noc da puhne sjeverac :weedman:
dsc06636b.jpg

sretan rođendan i sretno s masnim čevapima!! :rolleyess:

:partyman:

Na vrh