• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

edosoko

B

BAGERISTA

Guest
Svaka čast,,,,,,,,,,,,,,lipo odrađeno...vidim spojevi ko po špagi..:p:p

stefanmkd

Član
Tu od
8 Ruj 2010
Poruka
417
Super, svidja mi se to sto je pola u zemlji, lijeto-ladno zimo-toplo milina za boravak

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381
Zbog privatnih razloga odlučio sam da obrišem sve postove iz ove teme, naročito fotografije. Molio bih sve forumaše koji su citirali moje postove u ovoj temi u kojima se pojavljuje bilo kakava fotografija, da citirani dio obrišu.
Najvjerovatnije ću obrisati sve ostale postove s foruma, lično ili uz pomoć moderatora.
Nadam se da se neću poslije pokajati kad se glava ohladi.

Lijep pozdrav, zdravi i zivi mi bili

G

GROF

Guest
., ej!, oprosti, pa ča je bilo??? ...

Zbog privatnih razloga odlučio sam da obrišem sve postove iz ove teme, naročito fotografije. Molio bih sve forumaše koji su citirali moje postove u ovoj temi u kojima se pojavljuje bilo kakava fotografija, da citirani dio obrišu.
Najvjerovatnije ću obrisati sve ostale postove s foruma, lično ili uz pomoć moderatora.
Nadam se da se neću poslije pokajati kad se glava ohladi.

Lijep pozdrav, zdravi i zivi mi bili

., ej, ej, mladiću u najbolji godina, aj malo ladi glavu, ča je bilo?., nemoj brisat, ni lako keljit, ni lako brisat, ALI u svakom slučaju lakše je pobrisat.- ...
., ponovo ponavljam i evo, molim TE oladi glavu i nemoj niš brisat, pa ča je bilo?, pa nikoga nisi povredil i nebaviš se sa nikakovim nečasni radnjama ili rabotama - poslovima., pa iz svi tvoji postava - sličica bilo kakove pisane štorije?, moglo se samo izčitat red - rad - disciplina - pedantnost - čestitost - ... kako tebe?, tako i tvoje drage, nadasve vridne obitelji!!! ...

., aj, lipi TI pozdrav iz moje predivne Like - Jezeran! u tvoju isto tako Predivnu Bosnu i Hercegovinu - tvoj predivan kraj! Soko!!! ...

., lip pozdrav tebi i tvojima, Bog!, čitamo - pišemo se ...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,908
edo,šta sad bi,ne razumjem.....:scratch

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Ajde Edine, nemoj sad to radit. A reci što se to desilo da si se tako naljutijo?

M

meho2103

Guest
odakle je edo

edo ti je prijatelju iz jednog lijepog sela kod gracanice a selo se zove soko i veoma na lijepu mjestu pz..

B

BAGERISTA

Guest
Pozdrav,edosoko

firemanpeter

Vidit čemo.....,:(y)::(y): šta kolega misli o tome

tomo522

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2012
Poruka
699
oooooooo Edoooooooooo ..............pa dobro nam došao prijatelju.....puno ih je čekalo na tvoje javljanje i znam da im svima kao i meni fale tvoi dobri savjeti:(y)::(y):
lijep ti pozdrav i drago mi je da si se javio i nadam se da ćeš i dalje ostat s nama...:(whew):

Najnoviji postovi

Na vrh