Ma jesam ...ali ...eto pitam...
Pozdrav forumaši,
nisam se javljao na ovom forumu nekoliko godina, mada kad god uhvatim vremena pročitam šta se zbiva i poskidam šta sve ljudi prave, pa ako mi zatreba. I svaki put me oduševi koliko svi ovi momci, koji su i meni davali savjete kad sam kupio tomu i slikali neke stvari i svašta nešta. Zaista surfam od uvođenja interneta na ETF, a to je davno bilo, i nema puno mjesta gdje ljudi toliko vremena istraju u pomaganju drugim ljudima. Za to im kapa dolje i hvala.
Nisam se javljao jer sam slab sa vremenom, a i hvala bogu tomek radi bez greške (mada je neradim puno sa njim), ali sad moram.
Tomislave,
1.Zašto ti vucaš ove poštene ljude za sobom, zašto odmah ne kažeš šta tačno hoćeš, pa bi odgovor dobio odmah
2.Nije tačno da si napravio regler sa šeme koju ti je Joe dao, jer taj regler NEMOŽE da radi na alternatoru kakav je kod tome.
3. Iz toga slijedi da nemaš ti nikakvog rođaka, nego TEBI treba, jer si našao negdje regler od motora i želiš da ga iskoristiš.
Dosta toga su ti ljudi rekli, neki pogrešno, neki možda neprecizno ili nepotpuno, neki ispravno.
Ja bi, zbog ostalih ljudi koji će čitati ovaj forum, da dopunim par stvari koje su JAKO važne, a koje niko nije spomenuo:
1. Mašina koja proizvodi struju kod TV je dvofazni AC generator sa stalnim magnetima kao pobudom, za razliku od alternatora kod auta koji je trofazni AC generator sa nezavisnom pobudom.
Iz toga razloga se kao šema reglulatora za ovaj generator nemože koristiti šema reglera za auto, koju je neko na početku postavio, iz prostog razloga što ti nemaš pobudni namotaj na TV.
Nemože se koristit ni šema koju ti je dao Joe, jer je to šema ispravljača i stabilizatora napona namijenjena za elektroniku, kod koje je napon na ulazu u datom opsegu i svaki stabilizator ima svoj opseg ulaznog napona za koji može odrađivati posao. Kod te vrste stabilizatora, trafou koji ga napaja nije važno ako je opterećenje na izlazu malo. Njemu to nije problem.
Kod generatora sa stalnim magnetima na rotoru JESTE važna snaga potrošača, jer ako je ona mala ili nikakva, a stavljen je stabilizator tipa kakav se koristi u elektronici, napon na generatoru, pa samim tim i na ulazu u stabilizator (regler) ĆE RASTI, što nakon kraćeg vremena probija regler, a moguće i sam alternator.
Zato se regler za takve alternatore UVIJEK projektuje na način da postoje tiristori (u starijim varijantama) ili varijanta FET tranzistora (u novijim), koji za određeni dio poluperiode, kad je ulazni napon veći od referentnog napona,kratko spaja namotaje alternatora. Na taj način se sprečavaju prenaponi, ali je nus pojava da se taj dio energije proizveden u alternatoru pretvara u toplotu u tim tiristorima (tranzistorima).
Zbog toga se tu stavljaju jaki prekidački elementi, čija cijena nije mala.
Tomin regler ima grešku što je referntni napon uzet sa akumulatora, preko bravice, i ako nema akumulatora, nema ni referentnog napona, tranzistori budu zatvoreni, napon poraste i probije ih.
Kada sam ja kupio traktor regler takođe nije radio, i pošto je neko rekao da je u Primi 100 e, ja sam ga rasturio, sa namjerom da ga popravim. Imam negdje kući skinutu šemu, stim da su prekidački elemeti bili skroz uništeni i bez oznake, i ima jedan mali trafo čije parametre nisam definisao, ali za nekoga ko je elektroničar, nebi bio problem to doraditi.
Ja sam odustao od toga jer sam naletio na nov regler u Čajevcu za 30 e, i kupio ga.
Što se tiče reglera za motocikle, ista je priča jer su generatori isto sa stalnim magnetima, samo su češće jednopolni ili tropolni, neki stabilizuju samo dio za CDI, a ne i za svjetla, neki sve, trofazni najčešće imaju diodni most koji ide direktno na akumualtor, i SCR most kojim se ugušuje višak periode, moralo bi se vidjeti od kojeg je modela, kakav je tamo generator, kakav je regler, struja, sve što su ti momci rekli.
I tačno je i da za olovne akumulatore imaju razni načini punjenja, kako je neko stavio onu sliku, svi imaju dobe i loše strane, ali nikakvih crnih 6 ampera za koje si ti zapeo. Ne postoji naprava koja bi davala 12V i 6 A za različita opterećenja, jedno mora biti promjenjlivo.
Punjenje fiksnom strujom dolazi u obzir samo ako postoji kolo koje će to isključiti kad se akumulator napuni do određene granice, i tad se obično prelazi na fiksni napon, inače ispari akumulator.
Punjač na vozilima gleda napon akumulatora. Ako napon pada, povećava proizvodnju (kod auta), ili je ne ugušuje (kod tome i motora), i obrnuto.
Sve su ti to momci fino napisali, (osim 50 mA koje neko spomenuo-niđe veze za olovne akumulatore), a ja sam pokušao da malo dopunim i da te malo uputim.
Eto toliko od mene.
Pozdrav za sve.