• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 560

• Temu pokrenuo jackerjean
  • Datum prvog posta

dejan.d

Dobro znana faca
Tu od
28 Pro 2011
Poruka
1,014
Naljepnice nisu original, originalne idu cijelom dužinom haube i u ravnini sa donjom linijom haube, a sad za ovo dolje vrlo vjerojatno je neka vrsta nosača za utovarivač.
1039466.jpg

To su original naljepnice ?

Prilozi

• 2039495.jpg
    2039495.jpg
    47.7 KB · Pregleda: 15

Bravo1o

Novi član
Tu od
7 Kol 2022
Poruka
6
Pozdrav, nedavno sam kupio imt 560 i kako je ovo vrijeme hladnije malo počeo je sporo da diže i spušta poluge, a kad traktor ugasim ne padaju poluge ni pod teretom. Čovjek od kojeg sam kupio traktor mi je rekao da je sipao sae 90 ulje pa kontam da promijenim i da sipam transhidrol 85. Da li da promijenim i filter hidraulike ili je dovoljno samo ulje da mijenjam?

Petretic549

Iskusan lik
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,518
Nemaš potrebe taj filter mjenjat jer je žičani i mislim da u slučaju ako imas dodatnu pumpu hidraulika ne možeš ga ni skinut bez skidanja poklopca ako uopce tvoj 560 ima otvor za doć do filtera.
Samo novo ulje i gas ;)

Posljednje uređivanje od moderatora:

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,789
sipao sae 90 ulje
Malo čudno,sve će biti dobro ako nakon lijevanja orginalnog ulja bude sve uredu, jer mnogi počnu dodavati hipenol kad oslabi pumpa i ostali segmenti hidraulike.

Najnoviji postovi

Na vrh