Znam i ja, no reci da ovo na tebe ne bi ostavilo jako duboku brazdu u sjecanju, i jos da ti se covjek jada, samo sto ne proplace od muke... Imas traktor s prednjom vucom, a nemas ga... Sto je najgore, platio si da bude ispravan, a ovi mu u servisu onako odbruse...
A sto se tice Torpeda, u mom kraju se nije pokazao dobrim, a vi pricajte sto god hocete! Nisu bez vraga nove traktore mijenjali polovnima...
I sto se tice kvalifikacija ljudi koji rade s njima. Jedan im je glavni mehanicar, i radi u JD 180KS i kad se bilo sto radi, on odredjuje tempo rada, jer je u njivi uvijek prvi, te zna kako se radi s traktorima, i zbilja se vidi da covjek brine o traktorima kao da su njegovi.
Radili su i s torpedima tako, no opet su im se pregrijavali... Ne sluzi torpedo 90 samo u Trenkovackom kombinatu za vucu cisterne s gorivom, nego u vise kombinata ovdje. Torpedo ovdje ne kopca nista sto nije prikolica, ako mi ne vjerujes, dodji i uvjeri se sam, te priupitaj ljude sto ovdje kazu o torpedu. Ja nemam potrebno znanje, ali znam sto drugi pricaju, i prenosim vam njihova iskustva...
I dalje vas molim za razumijevanje, jer sam mlad i jos uvijek skupljam svoja iskustva, no znam slusati sto ljudi pricaju. Hvala na razumijevanju...