Aj, hvala Bogu pa još ima ljudi koji razmišljaju svojom glavom. Na trenutak sam pomislio da ima ozbiljnih.
Kako već rekoh, "dobar pokušaj", prvenstveno lakog zgrtanja para od sirotinje, na koje će vjerujem neki nasjesti. A onda isto tako "dobar pokušaj" ako je ovo zapravo stvarno da se nešto napravi i pokrene.
No da ne ulazim tu u neke velike dubioze, ne znam kako se na konto loše do nikakve prezentacije i marketinga bilo tko usudi pa makar i probati nekoga tražiti lovu?!
Ova tema je meni ravna onim mailovima od UN-ovih pripadnika koji Vam šalju xy milijardi da ulože u Vaš posao i Vama na račun isplaćuju 10%, ali prvo Vi uplatite neku sumu da oni vide da ste ozbiljni. Pa daj me nemoj...
Autoru teme ovim putem želim poručiti da se bolje trebao pripremiti, ovako to izgleda vrlo, vrlo neozbiljno i kao sprdnja.
Ne znam na koji način mislite voditi firmu ako ne možete osmisliti barem amaterski ozbiljnu marketinšku kampanju. Ja da otvaram firmu i trebam pomoć investitora, imao bih konkretno sve spremno od A do Ž da mogu nešto konkretno ponuditi, a ne baciti kost pa se čujemo kad vidim kako dišete.
Seljak u ex-yu agraru je dovoljno iz*eban od strane svih, da mu ne treba novi zagonđija.
Nadalje, vidim da je jučer s istom slikom objavljen poprilično opskuran tekst i na Agroklubu, ako ovo sve nije zajebancija i stvarno se ide u nešto, prvo sve svoje pare uložite u dobru priču jer ovako sve izgleda vrlo prozirno i jadno.
Ja kao pojedinac, a vjerujem i bilo tko drugi bi se teško odvojio od svojih 10€ ako ja ne vjerujem u to.
O planiranim suradnjama neću puno jer bi za neke to mogao biti preporod pa neću griješiti dušu, a i tko sam ja da sudim.
Želim Vam svu sreću ovog svijeta da uspijete ako to stvarno želite, ali teško.