• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

J

josip21

Guest
Poz svima,molio bih za pomoc,skinuo sam onu sijacicu JD 1760 i sad mi kae da se moram pribliziti prikolici i ja se priblizim i sve upute mi nestanu i sad dal neko zna kojom se tipkom puni ta sijacica jer ja sam probao sve i nista.Hvala

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
Poz svima,molio bih za pomoc,skinuo sam onu sijacicu JD 1760 i sad mi kae da se moram pribliziti prikolici i ja se priblizim i sve upute mi nestanu i sad dal neko zna kojom se tipkom puni ta sijacica jer ja sam probao sve i nista.Hvala

prijatelju i kod mene je isto taj slučaj. približim se prikolici i nestanu sve upure kao i kod tebe. neznam isto šta je problem.
možda se sijača pokvarila, haha... :D

J

josip21

Guest
prijatelju i kod mene je isto taj slučaj. približim se prikolici i nestanu sve upure kao i kod tebe. neznam isto šta je problem.
možda se sijača pokvarila, haha... :D

A jbg šteta baš je dobar mod al imo sam ja taj mod u ls2009 al se ne mogu sjetit koja ono tipka ide za punjenje...hehe

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
A jbg šteta baš je dobar mod al imo sam ja taj mod u ls2009 al se ne mogu sjetit koja ono tipka ide za punjenje...hehe

jbg da. a ništa,bit će red onda bacit sijeme ručno pa zatanjurat i to je to...hih :supz:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Moze li mi netko dati link od mmodova:Ursus, zetor, IMT...I nekih slabijih prikljucaka za njih :D

Bio bih veoma zahvalan :)

V

vedo

Guest
Moze li mi netko dati link od mmodova:Ursus, zetor, IMT...I nekih slabijih prikljucaka za njih :D

Vrati se par stranica unazad,postavio sam kamaru linkova za IMT traktore ;)

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1

a i ja sam stavio par stranica na kojima se nemora logirat pa si potražiš što te zanima,al isto se vrati i potraži na kojoj je stranici...

J

josip21

Guest
jbg da. a ništa,bit će red onda bacit sijeme ručno pa zatanjurat i to je to...hih :supz:

Ma ja tream kukuruz sijat...hehe to je sijacica za kukuruz.Još niko ne zna? Koje vi decki sijacice inace koristite u igrici?

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
Ma ja tream kukuruz sijat...hehe to je sijacica za kukuruz.Još niko ne zna? Koje vi decki sijacice inace koristite u igrici?

ja imam amazonku 12 m,ali i ona orginal sijača mi je sasvim ok kad eto nemože ta JD koja neće ni kod tebe

V

vedo

Guest

Ma ona najveća sijačica iz igrice,ja mislim da se zove HORSCH :supz:

Karlovačka

Novi član
Tu od
5 Pro 2010
Poruka
12
slovenci puno toga naprave i to dosta dobro samo nedaju bašpuno stvari da se skine

Posljednje uređivanje:
L

ls11fan

Guest
dečki imam dobru vijest :D dobil sam key koji radi za multiplayer i svi mogu s njim igrati !!!!!! :::supz::supz::supz::supz::supz::supz::supz:
napravite novu instalaciju stavite patch 2,2 i iIGRAJ! :D a key je JMJPL-RS4EF-FXMN2-BEFM2-9NLMP i to sam dobil od jednog iz slovenije :D

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
dečki imam dobru vijest :D dobil sam key koji radi za multiplayer i svi mogu s njim igrati !!!!!! :::supz::supz::supz::supz::supz::supz::supz:
napravite novu instalaciju stavite patch 2,2 i iIGRAJ! :D a key je JMJPL-RS4EF-FXMN2-BEFM2-9NLMP i to sam dobil od jednog iz slovenije :D

Jel bi mi mogo pomoć?

Ovako, pošto nemam ni jedan patch, jel trebam samo skinit 2.2 ili i one prije?

Znači trebam reinstalirat igru, te instalirat patch 2.2 i samo taj key ubacit ?

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
dečki imam dobru vijest :D dobil sam key koji radi za multiplayer i svi mogu s njim igrati !!!!!! :::supz::supz::supz::supz::supz:

pitaj ga jel bi ti dal onog 533 ili 539 imt-a ili onog 540:!:

Najnoviji postovi

Na vrh