• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

V

vedo

Guest
dečki imam dobru vijest :D dobil sam key koji radi za multiplayer i svi mogu s njim igrati !!!!!!
napravite novu instalaciju stavite patch 2,2 i iIGRAJ! :D a key je JMJPL-RS4EF-FXMN2-BEFM2-9NLMP i to sam dobil od jednog iz slovenije :D

Ja obrišem igricu i ponovo je instaliram,ubacim patch 2.2,ali ne traži mi nikakav key,samo mi uđe u igricu i piše dole u ćošku da je instaliran patch 2.2 :scratch

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
buumpp

eto malo slikic od silaže na slovenskoj mapi...samo holenzi (normalno) to sam išel sprobati nh silokombajn da vidim kak ide...

onda na bociekovoj mapi sem male gnoja vozil...

iiii složen IMT 549 pa ga sprobaval male...;)

V

vedo

Guest
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES I ja mogu igrati multiplayer 8) :partyman: :gitarist: :butthead:
ALI(što ga mrzim) nešto mi igrica trza,jel to do konekcije ili...

V

vedo

Guest
evo ja i kolega slažemo mod paket...:partyman::partyman:

Iz slike se vide Belarus 1221,IMT 533,Tehnostroj dvoosovinka,i neka crvena prikolica,ja mislim :?

BTW. Zašto kad počnem skidati onaj slovenski mod pack,taman kada mi počne skidanje,odjednom prekine??

Posljednje uređivanje od moderatora:

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Džaba nam sve to ako necete staviti da se može dovnloadati ;)

aloooo momak jel ti gledaš sliku il šta:?::?::?::?::?::?:
pa jel na slici piše uskoro:!::!:

sip tornado neznam jel če bit gotova al najvjerojatnije da hoče:!:

K

karlo321

Guest
meni kaze:
Activation/product key is blocked
u cemu je problem jel moze neko pomoci molim vas

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
To šta su oni dali nevalja...Sada nas puno zna za njega, pa dok rokam MP netko se drugi prijavi na taj key i mene izbaci..tako da sam se vec oprostio od MP-a :(

Najnoviji postovi

Na vrh