• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
evo sam natuknica od našeg mod paketa...nadam se da ćete prepoznati traktor...:weedman:

IMT 533 u srcu !!!

Vidim, (barem mi se tako cini) na slici, da prednji točkovi mogu ono dolje gore, kada naiđe na rupu..i to ..Nezz dal me kontate ;D

N

NiDza018

Guest
Valjda IMT 533 nema ovu crveni metalan profil na sivoj resetki.To ima IMT 558!!!

Sve u svemu traktorce je super!!! :p

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
orginal IMT 558

Vjeruj mi da 588-icu nikad nisam vidio, ali neka nam fric kaze

Msm.bitno je da je IMT ...ali da je 558 valjda bi kabinu stavio...Na 533 svaki mod nema kabine.. :D

V

vedo

Guest
Kome se ne svidjaju novi modovi nek napravi bolje! Ako umeju uopste...

Ko je rekao da nam se ne sviđaju??Predobri su!! :gitarist:

BTW.Jesili ti admin srpskog farming simulator foruma??

D

dammir

Guest
uskoro ce izaci ceo serbian pack! od preko 10 jedinstvenih modova sa nasih prostora koje jos niste imali prilike da vidite u igri. :)

V

vedo

Guest
uskoro ce izaci ceo serbian pack! od preko 10 jedinstvenih modova sa nasih prostora koje jos niste imali prilike da vidite u igri. :)

Dajte molim vas,postavite ga na hotfile.com,nemojte na gamefront,pošto odande nisam mogao skinuti slovenski mod pack :twisted::twisted:

D

dammir

Guest
Dajte molim vas,postavite ga na hotfile.com,nemojte na gamefront,pošto odande nisam mogao skinuti slovenski mod pack :twisted::twisted:

ubacicemo na par sajtova da bude dostupno sa minimum 3 linka

Najnoviji postovi

Na vrh