• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

P

pacijent_brate

Guest
fric.. glup je to što ne daješ ostalima da si mogu skinuti.

Sebično je to.. al okej.. imaš valjda neki razlog.

Pozz.

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266

Pozz.

Na neki način se i slažem sa tobom...ALi eto čovjek ima svoju ekipu sa kojom i pravi te modove itd itd..pa ne želi u javnost il šta..neznam, uglavnom napravi ih za sebe..Po mom mišljenju...

Živio mi !

Z

Zetor 2511

Guest

Pozz.

ja se ne slažem s tobom jer fric i zna nekada staviti modove a kako oni kojima treba platit po 60 € za jedan mod
nemoj ništa krivo shvatit ja sam samo rekao svoje i mislim da fric ima pravo:fball:

Karlovačka

Novi član
Tu od
5 Pro 2010
Poruka
12
Na neki način se i slažem sa tobom...ALi eto čovjek ima svoju ekipu sa kojom i pravi te modove itd itd..pa ne želi u javnost il šta..neznam, uglavnom napravi ih za sebe..Po mom mišljenju...

Živio mi !

ovako ti modovi če izači...uskoro.... pa čete lipo svi moč igrat sa njima,i nebudite dosadni i svako malo pitat očemo dat link na download!

V

vedo

Guest

Pozz.

Vidi se da nisi dugo vremena pratio forum...šta bi da nema frica i ekipe??Ne bi nikad igrao sa IMT traktorima ovu igricu,zato budi sretan s onim što imaš ;)

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
gledajte ja nisam sebičan nego ja prepravim neki mod i ja igram s njime i neči bit ko neki pa ga stavid u download i nakon tog nastane sranje kak je moj mod sad takav a bil je ovakav i slične stvari...
ja i kolege i susjedne zemlje smo dali naš izvorni modpack u download i u njemu su bili moji traktori koje sam počeo od početka radit tak da se zna nisam ništa prepravljal neg sam ih radil od početka i to je to:!:
uskoro dolazi Hrvatska Farming simulator stranica i na njoj čete moć skinut izvorne Hrvatske modove eto toliko od mene za sad:!::!::!:

D

DJ Danyel

Guest
Vidim da vas dosta igra ovu igru. Ja je nisam vec jako dugo igrao. Negdje sam citao da je na poljskom ili ceskom. Zanima me postoji li engleska ver. ili patch za hrvatski?

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,417
Vi ste samo u tim imt traktorima .. imate milion drugih modova.. i vama bas trebaju ti modovi jbt.

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
npr New Holland MF i druge velike igracke
a ne ovo IMT i Tomo Vinković to nije traktor Xd

V

vedo

Guest

Pa ako nije IMT traktor,šta je onda??Koji je traktor najzastupljeniji kod nas??-IMT.Ko je prvi proizveo traktor od 500 KS u Evropi??IMT.Da nije propala fabrika :madmana:,IMT bi bio jedan od najjačih proizvođača u svijetu.
I nemoj da mi prosipaš lafine o IMT-u ,molim te,ni ja ništa ne govorim za New Holan :butthead:

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Pa ako nije IMT traktor,šta je onda??Koji je traktor najzastupljeniji kod nas??-IMT.Ko je prvi proizveo traktor od 500 KS u Evropi??IMT.Da nije propala fabrika :madmana:,IMT bi bio jedan od najjačih proizvođača u svijetu.
I nemoj da mi prosipaš lafine o IMT-u ,molim te,ni ja ništa ne govorim za New Holan :butthead:

eee si ti siguran da su prvi napravili traktor od 500konja:?::?::?:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Ajmo poslusat mistick-a ..Back 2 topic

Evo Mistick ona tvoja mapa 350.2 je zakon ! Već sam silirat počeo.. A imam neku claas prikolicu kojoj rudo možeš namještat gore dolje, i možeš napravit da sve 3 osovine budu u kontaktu sa tlom..To mi se svidja :D

V

vedo

Guest
eee si ti siguran da su prvi napravili traktor od 500konja:?::?::?:

10000000000000000000000000% sam siguran ;)

Upravu ste momci,otišao sam predaleko,ali kad je IMT u pitanju :gitarist: :supz:

Tomo Vinkovic

Novi član
Tu od
8 Tra 2011
Poruka
5

Nisu ni veliki traktori uvijek dobri za mene i jos neke na forumu mali traktori kao
Tomo ,IMT i ostali su najbolji traktori a smo jedan mod postoji za takvu vrstu traktora a to je TZ4K sto ih nebi bilo jos xD:D

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Nisu ni veliki traktori uvijek dobri za mene i jos neke na forumu mali traktori kao
Tomo ,IMT i ostali su najbolji traktori a smo jedan mod postoji za takvu vrstu traktora a to je TZ4K sto ih nebi bilo jos xD:D

Ja nikad u životu dosadnijeg čovjeka vidio nisam,,, Pa kad ti se kaže MOŽDA će se uradit onda se strpi, svi znaju da oćeš Tomu al nemoraš pretjerivat !!

Najnoviji postovi

Na vrh