- Tu od
- 24 Sij 2009
- Poruka
- 3,417
da se još nadoveđem na moj prijašnji post rvo što mi je on napisao i na moj facebook profil : Emil je napisao/la:
Mater ti ***** hrvatsku u Usta da ti *****!
Pa ako si im htio uništit forum, uopce se ne cudim.
da se još nadoveđem na moj prijašnji post rvo što mi je on napisao i na moj facebook profil : Emil je napisao/la:
Mater ti ***** hrvatsku u Usta da ti *****!
Pa ako si im htio uništit forum, uopce se ne cudim.
e decko decko da ti znas kakva su bila vrijeđanja prije ovih zadnjih vrijeđanja i prije moje poruke nebi se tako ponašao!
ti opet mesas babe i zabe... ti si gore napisao da bi MENE izbacio a ja neda ti nisam nista psovao vec sam ti i pomogao oko svega sto ti je trebalo.... koliko smo samo MP igrali.... ju ju....
damire ovo nije bilo namijenjeno za tebe nego za admina RAKINA(emila Naoda u stvarnom životu)! jer nema ništa protiv tebe.
a mene hteo izbacit.... c c c
da i ja kazem sad da ne ispane da ja krivim jednog ili drugog... ja neznam sta se desavalo i zbog cega je neko dobio ban ili nesto... ja kazem opcenito, za sve, ovo nije mjesto za takve stvari... ja necu nista zapocinjati, ne zelim to, zelim bit dobar sa svima, bez obzira na nacionalnost i vjeru... i isto tako bi volio da se ostali prema meni odnose, ali i da se svi tako ponasamo... et tolko od mene, necu se mjesat da i ja nedođem u takvu situaciju, ja cu sa svima bit prijatelj ako se to moze
da i ja kazem sad da ne ispane da ja krivim jednog ili drugog... ja neznam sta se desavalo i zbog cega je neko dobio ban ili nesto... ja kazem opcenito, za sve, ovo nije mjesto za takve stvari... ja necu nista zapocinjati, ne zelim to, zelim bit dobar sa svima, bez obzira na nacionalnost i vjeru... i isto tako bi volio da se ostali prema meni odnose, ali i da se svi tako ponasamo... et tolko od mene, necu se mjesat da i ja nedođem u takvu situaciju, ja cu sa svima bit prijatelj ako se to moze
Ovo je strasno, ja nevjerujem. Vi ste gori od nekog djeteta. I vi onda hocete da imate svoji tim. Uz ovo to nije moguce. Zamislite da netko od ostalih timova koji su daleko ozbiljniji i profesionalniji od vas cuje za ovo. Pa ismijali bi vas kao nitko do sada. Imali bi respekt 0. Mislite da bi netko dolazio na vasu web stranicu. Istaknite se s necim, da vas cijeli svijet prepoznaje po tome. S ovim necete nista postici. Strasno.
U zemljama bivse jugoslavije DAzar pack, zmaj 142 i zmaj 224 i zmaj 214 nije dovoljno za isticanje?
U zemljama bivse jugoslavije DA
Mozes li mi samo reci s kojim 3D programima vi u timu radite.ja sam za to da se sve vrati na staro , jer smo fric i ja jako dobro saradjivali!
Mozes li mi samo reci s kojim 3D programima vi u timu radite.
Mogu li ti dati par savjeta. Dobronamjernihgoogle sketchup ....
Mogu li ti dati par savjeta. Dobronamjernih