• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
Google Sketchup nije bas za takve stvari, on je vise za projektiranje kuca. Ovo su ti jedni od moji modela napravljeni u Google Sketchupu.
Nabavi si Autodesk MAYA ili MAX, nauci se igrati sa poligonima i pravit ces izvrsne low poly modele. Nauci raditi AO texturu (Ambient Occlusion). I vec se tada mozes smatrati 3D majstorom. Naucite praviti skripte od 0. Napravite nesto novo u skriptama sto jos nema i imat ces postovanje drugih.
attachment.php

attachment.php

D

dammir

Guest
vidi, ja ovo radim iz zezancije.... imam MAX i radim u njemu nesto malo.

postovanje dobijam od dobrih ljudi. ovo sto su neki radili me ne pogadja. ja sam sa svima ok ko je samnom ok.

Hvala puno na savetu. Max je jedan od najboljih programa za modelovanje ali onaj edit poly i tako ti modifikatori ... nikako da se naviknem na njih....

sad radim diplomski za fax.... tako da u narednih 3 meseca ni ne nameravam raditi nesto vece i vise. berac i kombaj sam uradio da pokazem sebi da umem. pa prosleo da i ostali vide. kome se ne svidja nek ne koristi taj model, fala bogu ima puno drugih.

nauciti se uvek moze jos. ne iskuljucujem mogucnost da jednom napravim nesto bolje i komplikovanije u MAXu ipak hvala puno na savetu.

markotk

Član
Tu od
30 Stu 2010
Poruka
127
Molio bih vas za pomoc.tijekom igre mi izbaci error bad location i izbaci me iz igre.znate li možda kako se to rijesi??unaprijed hvala

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Google Sketchup nije bas za takve stvari, on je vise za projektiranje kuca. Ovo su ti jedni od moji modela napravljeni u Google Sketchupu.
Nabavi si Autodesk MAYA ili MAX, nauci se igrati sa poligonima i pravit ces izvrsne low poly modele. Nauci raditi AO texturu (Ambient Occlusion). I vec se tada mozes smatrati 3D majstorom. Naucite praviti skripte od 0. Napravite nesto novo u skriptama sto jos nema i imat ces postovanje drugih.
attachment.php

attachment.php

pa zakaj to ne složiš u igricu:?::?::?:

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
eto nova prikolica za silažu...

priprema za sjetvu...

i nemam ja mira pa sam malo posložil kak meni paše G240...

tanjurače išle do "osovina" u zemlju...

i priprema za žetvu...

A

antonio1997

Guest
eto nova prikolica za silažu...

priprema za sjetvu...

i nemam ja mira pa sam malo posložil kak meni paše G240...

tanjurače išle do "osovina" u zemlju...

što ti znači onaj zeleni volan u desnom gornjem kutu na onoj slici gdje su tanjurače:?::?::?:

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
[/QUOTE]što ti znači onaj zeleni volan u desnom gornjem kutu na onoj slici gdje su tanjurače:?::?::?:[/QUOTE]

to stisneš tipku 5 i onda ti se volan ne vrača u ravni položaj kotača nego ostane tj.kolko stisneš tipku lijevo ili desno tolko on skreče a kad pustiš tipku kotači ostanu u tom položaju...

Z

Zetor 2511

Guest
što ti znači onaj zeleni volan u desnom gornjem kutu na onoj slici gdje su tanjurače:?::?::?:[/QUOTE]

to stisneš tipku 5 i onda ti se volan ne vrača u ravni položaj kotača nego ostane tj.kolko stisneš tipku lijevo ili desno tolko on skreče a kad pustiš tipku kotači ostanu u tom položaju...[/QUOTE]

to je dobro

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Zna li tko što o ProFarm ?? Ja sam tražio ali ništa nisam našao

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=l1cfXOaQLWo[/YT]evo trailer od mape...i izači će 28.4.2011.:!::!::!:

Karlovačka

Novi član
Tu od
5 Pro 2010
Poruka
12
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=l1cfXOaQLWo[/YT]evo trailer od mape...i izači će 28.4.2011.:!::!::!:

ipak nije tako :( prema informacijama od njemačkoga amazona piše da če izači 26 svibnja!

Posljednje uređivanje:

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Evo malo za FRIC1993- malo je slika velika, nema bolje.
tm190colagema8r.jpg

e sad si me u srce taknul:mrgreen::mrgreen:...ko to dela ti ili neko drugi:?::?::?:
al je dobar za moju kolekciju hollanda bi bil savršen.:supz::supz::gitarist::gitarist:

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
Fric nije to moj, to je od jednog lika.
Vedo zar nevidis da se taj model jos pravi, da nije dovrsen.

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
E mistick ...Jel znas mozda u onoj mapi 350.2 di je ono mjesto da bale istresam ? Ja sam tražio nać nemogu -.-

Najnoviji postovi

Na vrh