• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
uhhh jedva čekam profarm da krenem u akciju po polju sa New Holland TG285:!::!::supz::supz:am je kaj pravi...mmmm

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Šta je to ? :) Jel to nova igra ili ljudi koji prave modove ?

to je naš mod..hahaha(šala)
to je poboljšana verzija Landwirtschafts simulatora 2011.:!:ko LS GOLD..
nova karta traktori,kombajni,prikolice,strojevi...
u njem če bit New Holland TG285 i t 4050,tx65,csx800...fliegel i još neke stvari...
Profarm izlazi 28.4.2011.

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
u njem če bit New Holland TG285 i t 4050,tx65,csx800...fliegel i još neke stvari...

Pa čudi me na youtubeu još nema trailera ??

V

vedo

Guest

Joj fric,mogu zamislit koliko ti je bilo srce kad si čuo da će biti holandezi u profarmu :heart: :heart: :heart:

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Joj fric,mogu zamislit koliko ti je bilo srce kad si čuo da će biti holandezi u profarmu :heart: :heart: :heart:

hehe...ali ono vidim TG285 čovječe netreba mi više niti jedan traktor osim da naprave tm155 al baš pravi ko tg...uhhh..to bi bil posel dva najbolja hollenza...mmmmm:supz::supz::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

D

dammir

Guest
da vas odma upozorim ljudi sa ovoga foruma http://farmingsimulatorsrb.forumotion.com/login vam daju ban zbog nicega a evo razlog mome banu
Banovani ste sa ovog foruma
Kontaktirajte administratora za više informacija
Zbog sledećeg razloga : ban zbog zato

banovan si covece zbog ovoga!
Capture089014.jpg

D

dammir

Guest
i svako ce biti banovan zbog ovakvih postupaka! i na kraju sam ja kriv.... zato prvo sebe pogledaj pa druge okrivi!

Tomo Vinkovic

Novi član
Tu od
8 Tra 2011
Poruka
5
Nevezano za ovo moze li mi netko poslat link za mod traktora NEW HOLLAND nije bitno koji u farming simulatoru 2009 ali da ne stopa tokom igre:confused::confused:

V

vedo

Guest
a kaj možeš nisi ti kriv kaj imaš neš provtiv nas "hrvata"

Momci,lakše malo,otišli ste predaleko,dobićete ban i na ovom forumu ako nastavite ovako :madmana: :madmana: :madmana:

Karlovačka

Novi član
Tu od
5 Pro 2010
Poruka
12
Momci,lakše malo,otišli ste predaleko,dobićete ban i na ovom forumu ako nastavite ovako :madmana: :madmana: :madmana:

nebi ovako govorio da ti je neko govoril citiram: ***** ti kewu, sve ću hrvate nabit na kolac,***** ti sve zivo i mrtvo....itd...da više ne nabrajam jer je pre odvratno to opče spominjat i jadno.. a to je pisao meni ADIMIN srbskog farming simulator foruma RAKIN( u stvarnom zivotu Emil Naod)e sada neznam kako biste se vi ponašali prema ovome ali stvar je u tome što ovaj decko ima puno protiv hrvata!

D

dammir

Guest

nemam nista protiv hrvata.... sta vise najbliza rodbina mi je u hratskoj. ali dutzfahir80 ili kako vec.... on ima..... :) a ban.... jedan tamo vamo.... njah....

Karlovačka

Novi član
Tu od
5 Pro 2010
Poruka
12
da se još nadoveđem na moj prijašnji post rvo što mi je on napisao i na moj facebook profil : Emil je napisao/la:
Mater ti ***** hrvatsku u Usta da ti *****!

Najnoviji postovi

Na vrh