Matija6
Član
- Tu od
- 12 Stu 2010
- Poruka
- 54
Dobro ovo je za modove koji se prebacuju iz FS2009 U FS2011 ,a meni treba obrnuto
pa onda napraviš obrnuto
Dobro ovo je za modove koji se prebacuju iz FS2009 U FS2011 ,a meni treba obrnuto
Da oživim temu,stigla mi je nova ergela IMT traktora(IMT 5106,542,577)
542 je dobro prošao test košnje,dok su se za to vrijeme ona dvojica velikih odmarali
Pošto je njiva bila velika,u pomoć je došao Štore 402,sa istom kosačicom
Ursus C-330 je sve to lijepo prevrnuo sa Pottingerovim prevrtačem :weedman:
A IMT 533,je sve to lijepo skupljao u redove
Pozdrav!! :rolleyess:
Sramota je sto tako jednostavne stvari moras da kopiras! jer ne umes sam da napravis!
Pozdrav, ineteresuje me samo jedna stvar, znaci igram LS od 2008 godine sve na istom racunaru, (2GB ram, 512 Graficka, 2.8 dula c. 2 duo procesor) i nikad nisam imao stekanje u igri sve je islo kao po loju.. evo vec dugo vremena se patim sa 2011, jednostavno mi steka i nemoze se igrai ovako..
da li ima poseban patch ili update, da ima taj fix..
Racunar mi nije pretrpan od 360 GB harda imam jos 200 slobodnog.. Neznam sta bi moglo bit.. moram priznat ako imam vise od 10 modova u igri ondase nemoze nikako igrati od stekanja.. davno dok sam igrao imao sam dosta modova po 50-60 po igri i nije bilo problema..
Hvala unaprijed.
Smijesni ste, nista drugo ne mogu reci.
vedo znam odakle skidas modove ali vidim da imas ferdu 533 bez kabine... onaj na srb forumu je bjela masina na tvom je crna... daj mi pls link od tog tvog ferca sa crnom masinom...
karlo321-ovaj ferguson ti je iz SerbCro mod pack-a
:shock: a ja imam taj pack i u packu ima 533 al sa kabinom, bez kabine nema
Provjeri opet,MORA biti 533 bez kabine u tom pack-u,samo što je 533 jedini mod u tom pack-u koji je došao u RAR. formatu,pa ga zato treba raspakovati i ubaciti u folder "MODS"
Molio bih vas za pomoč u vezi ovog moda sa linka http://www.modhoster.de/mods/a-zetor-7340 neznam gdje da ga upalim probao sam sve do jedne tipke i nigdje nece se upalit i krenut. Pa ako se to može negdje probjenit u modu (modDesc) da mi pokažete. Unaprijed hvala.
Molio bih vas za pomoč u vezi ovog moda sa linka http://www.modhoster.de/mods/a-zetor-7340 neznam gdje da ga upalim probao sam sve do jedne tipke i nigdje nece se upalit i krenut. Pa ako se to može negdje probjenit u modu (modDesc) da mi pokažete. Unaprijed hvala.