• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

K

karlo321

Guest
Da oživim temu,stigla mi je nova ergela IMT traktora(IMT 5106,542,577)

542 je dobro prošao test košnje,dok su se za to vrijeme ona dvojica velikih odmarali :D

Pošto je njiva bila velika,u pomoć je došao Štore 402,sa istom kosačicom

Ursus C-330 je sve to lijepo prevrnuo sa Pottingerovim prevrtačem :weedman:

A IMT 533,je sve to lijepo skupljao u redove

Pozdrav!! :rolleyess:

vedo znam odakle skidas modove ali vidim da imas ferdu 533 bez kabine... onaj na srb forumu je bjela masina na tvom je crna... daj mi pls link od tog tvog ferca sa crnom masinom...

D

dammir

Guest

unledasas.png

Sramota je sto tako jednostavne stvari moras da kopiras! jer ne umes sam da napravis!

Karlovačka

Novi član
Tu od
5 Pro 2010
Poruka
12
unledasas.png

Sramota je sto tako jednostavne stvari moras da kopiras! jer ne umes sam da napravis!

kao prvo to je samo bilo zamjenske ikone one ce biti promjenjene a ako je to sramota sto je onda sto su tvoji nas vrijeđali a ne samo nas tu par nego sve hrvate!

basic

Član
Tu od
5 Ruj 2010
Poruka
354
Pozdrav, ineteresuje me samo jedna stvar, znaci igram LS od 2008 godine sve na istom racunaru, (2GB ram, 512 Graficka, 2.8 dula c. 2 duo procesor) i nikad nisam imao stekanje u igri sve je islo kao po loju.. evo vec dugo vremena se patim sa 2011, jednostavno mi steka i nemoze se igrai ovako..
da li ima poseban patch ili update, da ima taj fix..

Racunar mi nije pretrpan od 360 GB harda imam jos 200 slobodnog.. Neznam sta bi moglo bit.. moram priznat ako imam vise od 10 modova u igri ondase nemoze nikako igrati od stekanja.. davno dok sam igrao imao sam dosta modova po 50-60 po igri i nije bilo problema..

Hvala unaprijed.

Z

zetor4718

Guest
Pozdrav, ineteresuje me samo jedna stvar, znaci igram LS od 2008 godine sve na istom racunaru, (2GB ram, 512 Graficka, 2.8 dula c. 2 duo procesor) i nikad nisam imao stekanje u igri sve je islo kao po loju.. evo vec dugo vremena se patim sa 2011, jednostavno mi steka i nemoze se igrai ovako..
da li ima poseban patch ili update, da ima taj fix..

Racunar mi nije pretrpan od 360 GB harda imam jos 200 slobodnog.. Neznam sta bi moglo bit.. moram priznat ako imam vise od 10 modova u igri ondase nemoze nikako igrati od stekanja.. davno dok sam igrao imao sam dosta modova po 50-60 po igri i nije bilo problema..

Hvala unaprijed.

štekanje ti znaju uzrokovati određeni modovi

Karlovačka

Novi član
Tu od
5 Pro 2010
Poruka
12
kada može damir mogu i ja :D razgovor mene i admina srbskog foruma:
Antun Perušić kaže (16:55)
dobar dan uzvišeni
[c=51]Rakin [/c] kaže (16:56)
alo
hrvat
Antun Perušić kaže (16:56)
reci
srbin
[c=51]Rakin [/c] kaže (16:56)
http://i936.photobucket.com/albums/ad206/Rakin_04/Fotografija0376.jpg
Jer
vidis
bajonet
sa
[c=51]Rakin [/c] kaže (16:57)
leve
strane
Nemoj da ga dobijes u vrat

Antun Perušić kaže (16:58)
jel ti smeta ako to na par foruma objavil
[c=51]Rakin [/c] kaže (16:58)
A
jer
tebi
smeta
noz u glavi
Pa razmisli

Antun Perušić kaže (16:59)
ako ti ne smeta
znaci
mogu objavit
na par foruma
[c=51]Rakin [/c] kaže (16:59)
Napisi
na
slici
samo
CETNIK
al nemoas
moju
dozvolu
da objavis
[c=51]Rakin [/c] kaže (17:00)
a sobzirom
da sve vi hrvati
picke
ti ces to objaviti
a
ja cu te zaklati
i tebe i tvoju
familiju
Usta
te
mrtva
I sve zivo i mrtvo usput ;_

Antun Perušić kaže (17:01)
hvala an ovim lijepim riječima ovo sada odlazi na par foruma
[c=51]Rakin [/c] kaže (17:01)
HAHAHAHAHAHHAHA
administrator
srpskih foruma

Antun Perušić kaže (17:02)
oke budemo vidili oce biti smjesno
[c=51]Rakin [/c] kaže (17:02)
Hrvat
Posalji
MUPU
srbije
Slobodno

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
Ja bi u tom slucaju sada otisao na policiju i lijepo pokazao te poruke njima i podnio bi tuzbu protiv te doticne osobe. Ako si imalo pametan to i napravi.

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
I sacuvaj tu sliku pa im pokazi. Inace ne bojim se takvih nozica i takvih likova koji se kurce. Oprostite na izrazu. Ocito je isao u lov na vjeverice s tim.

V

vedo

Guest
vedo znam odakle skidas modove ali vidim da imas ferdu 533 bez kabine... onaj na srb forumu je bjela masina na tvom je crna... daj mi pls link od tog tvog ferca sa crnom masinom...

karlo321-ovaj ferguson ti je iz SerbCro mod pack-a :p

V

vedo

Guest
:shock: a ja imam taj pack i u packu ima 533 al sa kabinom, bez kabine nema

Provjeri opet,MORA biti 533 bez kabine u tom pack-u,samo što je 533 jedini mod u tom pack-u koji je došao u RAR. formatu,pa ga zato treba raspakovati i ubaciti u folder "MODS" ;)

K

karlo321

Guest
Provjeri opet,MORA biti 533 bez kabine u tom pack-u,samo što je 533 jedini mod u tom pack-u koji je došao u RAR. formatu,pa ga zato treba raspakovati i ubaciti u folder "MODS" ;)

e to drug... hvala :partyman:

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400

Najnoviji postovi

Na vrh