• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

V

vedo

Guest
tak i ja imam jedan problem sa zetorom 7245 v2 isto nece zapalit

Moj savjet:Obriši tog zetora,i skini sebi novog.Na svim mod stranicama za koje ja znam ima po nekoliko zetora 7245,i od svih njih mora ti barem jedan raditi :)

Tomo Vinkovic

Novi član
Tu od
8 Tra 2011
Poruka
5
Da oživim temu,stigla mi je nova ergela IMT traktora(IMT 5106,542,577)

542 je dobro prošao test košnje,dok su se za to vrijeme ona dvojica velikih odmarali :D

Pošto je njiva bila velika,u pomoć je došao Štore 402,sa istom kosačicom

Ursus C-330 je sve to lijepo prevrnuo sa Pottingerovim prevrtačem :weedman:

A IMT 533,je sve to lijepo skupljao u redove

Pozdrav!! :rolleyess:

Mogu li dobiti link za download od onog IMT-a 542

markotk

Član
Tu od
30 Stu 2010
Poruka
127
Molio bih vas za pomoč u vezi ovog moda sa linka http://www.modhoster.de/mods/a-zetor-7340 neznam gdje da ga upalim probao sam sve do jedne tipke i nigdje nece se upalit i krenut. Pa ako se to može negdje probjenit u modu (modDesc) da mi pokažete. Unaprijed hvala.

dado, probaj postaviti tipku za paljenje u izborniku kad dođeš u igru.otiđeš na opcije, steerung i probaj na listi najti zuendung (većina traktora koji su poljaci radili imaju tu naredbu za paljenje traktora u igri).kad nađeš i promjenis ,obavezno spremi opcije pa probaj. takav sam i ja imal problem pa sam na taj nacin uspel rjesiti.

ako slucajno nebu dobro i poslije toga, otvori zip traktora i u mod descu najdi kak ti je tocno naredba za paljenje pa probaj opet postaviti preko opcija u izborniku.

D

dammir

Guest
cr909nlnjyo2.png

http://farmingsimulatorsrbija.com/

Z

Zetor 2511

Guest
daj vi sebe malo poslušajjte što govorite i ono na hrvatskom forumu uopće nije sramota ako je čovjek rekao da će promijenit slike onda će promjenit ne treba sad bunu neku odma dignuti bolje da budemo prijatelji:partyman:

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
evo prouči ovo je da je na poljskom al češ se snać...
http://www.abload.de/image.php?img=decalsdamage0034_3_s-kp5ry.png

sretno...:partyman:

Men ti ivak piše i probao sam svugdje napisat neki broj ili slovo i neče:

<inputBindings>
<input name="ACCELERATE" key="KEY_KP_plus" button="" />
<input name="DECELERATE" key="KEY_KP_minus" button="" />
<input name="ZUENDUNG" key="KEY_4" button="" />
<input name="HUPE" key="KEY_5" button="" />
<input name="RADIO" key="KEY_r" button="" />
</inputBindings>
</modDesc>

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Men ti ivak piše i probao sam svugdje napisat neki broj ili slovo i neče:

<inputBindings>
<input name="ACCELERATE" key="KEY_KP_plus" button="" />
<input name="DECELERATE" key="KEY_KP_minus" button="" />
<input name="ZUENDUNG" key="KEY_4" button="" />
<input name="HUPE" key="KEY_5" button="" />
<input name="RADIO" key="KEY_r" button="" />
</inputBindings>
</modDesc>

to ti piše u modDescu:!:

a ti moraš otić u igrici u opcije i tam gde mjenjaš komade imaš zuendung i tam trebaš upisat broj 4 i to ti je to:!::partyman:

V

vedo

Guest
Evo još koji screenshot od mene :p

Malo sam promjenio način prskanja biljaka,tj. sa prskalice sam prešao na atomizer za vinograd(iako nema vinograda u igrici :? ) i on se pokazao kao dobro rješenje,zajedno sa IMT-om 560

Zatim,nije da se hvalim,ali stigao je još jedan crveni u moju ergelu :blackeye samo što ovo nije IMT,nego SAME

I ono što mi se najviše sviđa na ovom traktoru su pravi retrovizori

Malo sam brao žito sa Johnijem i Zmajem 224,ali prilikom kipanja bi mi igrica zaštopala,i morao bih restartovati računar,tako da sam se,nažalost,riješio berača :cry:

Malo pomalo se povećava moja ergela zelenih traktora,da vas upoznam,s lijeva na desno,Torpedo 4506,novorođenče Deutz 4506,i mrcina Torpedo 9006 :weedman:

OVO JE ZADNJI PUT DA POSTAVLJAM LINKOVE ZA MOJE MODOVE!!!

http://farmingsimulatorsrbija.com/

http://fs-cro.forumcroatian.com/

Karlovačka

Novi član
Tu od
5 Pro 2010
Poruka
12
Da ne kažete da su hrvati za sve krivi evo šro rakin(admin srbskog foruma piše po hrvatskom)

Dvije slike koje to sve jasno dokazuju da neko ne pomisli da sam ja to narikto!

deutzfahr141.jpg

deutzfahr142.jpg

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
to djete kreten imam malo večih psihičkih problema
jebiga bio je rat pucalo se

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,417
A da vi malo oladite i prjeđete na temu?! Boli mene ***** sto je on tebe vrijeđao. Rijesi to kako znas a jbt da tu lijepis slike i postove u kojima se ti svadas s njim jbt. Prijedi na topic.

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
to ti piše u modDescu:!:

a ti moraš otić u igrici u opcije i tam gde mjenjaš komade imaš zuendung i tam trebaš upisat broj 4 i to ti je to:!::partyman:

Hvala na pomoći :drinkers:

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Svaka im čast,malo ima ljudi koji bi takvoga šta napravili :supz::finga:

B

BAGERISTA

Guest
Skidam kapu,,,i svaka im čast,,,,,.
samo se tako more i nešto napravit,,,,opet ču ponovit,,,,svaka čast.............:prayer::prayer::prayer:

V

vedo

Guest
Evo koji screenshot:

Konvoj spreman za daleki put u silos...

Šetajući gradom,pred supermarketom naiđem na ove mašine :weedman:

Sad zasad je to to.Imam jedno pitanje.Pošto imam slab komp,da li bi mi mogle ove dvije mape:Bockowo 2.5(zauzima 139 mb,a i3d file 15 mb) ili da skinem C 330 map(zauzima 142 mb,a i3d file 13 mb).Inače grafička mi je ATI Radeon od 256 mb.

Najnoviji postovi

Na vrh