• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

K

kenan522

Guest
eeee mozes li mi dat link odakle skidas modove za ls 2011 i kako instaliras de pomozi molim te !! ? :/

K

kenan522

Guest
tamo sam cito da mi mod treba bit u zip formatu i samo ga stavm u folder mods i radi a kako da bude u zip formatu sve sto skinem bude rar :( :(

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
tamo sam cito da mi mod treba bit u zip formatu i samo ga stavm u folder mods i radi a kako da bude u zip formatu sve sto skinem bude rar :( :(

i mapu isto stavljaš u fail mods
a stranica za dow modova ima kolko hočeš

D

dammir

Guest
Vidi jest ono moćno,znači poslije kombajniranja nema potrebe za kultiviranjem,nego se odmah sije.A vidim odmah da su i teksture promijenjene.Uglavnom,moj komentar na ovaj add-on je: popišam ga,kad ja njeg moram naručit iz Njemačke da bi igrao :mad:

da se nadovezem, :) , mislim da hoce samo pare da zgrnu ponovo a sve to se moze uraditi i u ls11... sklopis masinu koja ima spremac pre masine za setvu i eto... teture je najlakse promeniti u toj prici. :) tako da jedino sto je uradjeno to su detaljnije masine. A tako smo mislili i za ls11 gledano na ls09.... pa sad posle novijih modova pogledaj osnovne, pa ti dodje da places. :D

Karlovačka

Novi član
Tu od
5 Pro 2010
Poruka
12
Prikolica za bale
deutzfahr204.jpg

Freza za vinograd
53693813.png

Ako neko želi skinuti neke od modova nek posjeti nas sajt i neka ih skine ;)
a evo i linka : http://fs-cro.forumcroatian.com/

V

vedo

Guest
Slikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :p

Malo sam silirao sa Krone-om i IMT-om 5106

Pogled iz kabine

Branje žita sa Claas Lexionom 460

Pomagao mu je Ursus C-330 i HW 80

Zatim je Ursus razbacivao đubre zajedno sa Forschrittom

I na kraju je sve to lijepo uzorao IMT 5106 sa Unia 4 brazde plugom

Pozdrav!!! :D

J

josip21

Guest
Poz,svima skinuo sam ona Kuhn liner s dva koluta i sad kad ga upalim spustim ne pravi redove vec sve nestaje,A kad skinem onaj Krone onda mi šteka,btw komp je mal slabiji,jel zna neko gdje bi mogo skinut neki liner za pravljenje redova sijena ovi s jednim kolutom su mi pre mali.Hvala.

V

vedo

Guest
Poz,svima skinuo sam ona Kuhn liner s dva koluta i sad kad ga upalim spustim ne pravi redove vec sve nestaje,A kad skinem onaj Krone onda mi šteka,btw komp je mal slabiji,jel zna neko gdje bi mogo skinut neki liner za pravljenje redova sijena ovi s jednim kolutom su mi pre mali.Hvala.

Skini sebi Claas-ov neki liner :)

Najnoviji postovi

Na vrh