J
josip21
Guest
Skini sebi Claas-ov neki liner
Gledo sam na nekolko stranica al nisam naso jel znas mozda na kojima ima il ak mos link dat.
Skini sebi Claas-ov neki liner
kad cemo dobit link za download ???
opet si dosadan brate mili alo daj se opusti kaj non stop siliš više neću stavljat nikakve slike na forum od modova koje radimo sam zbog tebe dosadnog ako ti nitko ne odgovara onda čekaj da se stavi link a s ovime nečeš ništa postići isto si tak navaljival za tomo vinkovića nabil si postova ko mi za tjedna dana samo jel ovaj jel onaj bi mogli napravit bil si dosadan i sad opet čekaj i gotovo...englezi su napravili hollanda na stotine pa nedaju ni jednog a ja bi htel ih imat i kaj da delam sad uopče ih nisam pital za niti jednog jer neću bit dosadan i fino čekam da stave ih za downlodad...bez ljutnje ali tak je...
Gledo sam na nekolko stranica al nisam naso jel znas mozda na kojima ima il ak mos link dat.
OOOOj pa što postavi sliku,sad će nam opet onaj dosađivati,tražeći link za download :supris:
Evo ga : http://uploaded.to/file/f18xkz
Hvala što si mi dao link za claas al kad pokrenem igru i želim ga kupit,ne mogu,nez zašto, btw silokombajn izgleda super.
Pretraži malo stranice sa modovima(ima ih na more).vjerovatno ćeš naći sebi lienr koji ti odgovara 8)
Traktori su odlični,samo,hoće li biti možda neki mod pack??
Je li ovo na plugu brazdni točak ili možda crtalo??Ako je brazdni točak,skinite ga,šta će vam džaba,a ako je crtalo,što niste onda stavili 2 komada??
eto ja kod babe imam takav i ima sam jedno crtalo i tak sam ja složil i kajče ti dva ovo se crtalo vrti i nemaš brige ko da je važno jel ima dva:!:glavno da je IMT 755 visoki klirens:!: