• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
kad cemo dobit link za download ??? :D

opet si dosadan brate mili alo daj se opusti kaj non stop siliš više neću stavljat nikakve slike na forum od modova koje radimo sam zbog tebe dosadnog ako ti nitko ne odgovara onda čekaj da se stavi link a s ovime nečeš ništa postići isto si tak navaljival za tomo vinkovića nabil si postova ko mi za tjedna dana samo jel ovaj jel onaj bi mogli napravit bil si dosadan i sad opet čekaj i gotovo...englezi su napravili hollanda na stotine pa nedaju ni jednog a ja bi htel ih imat i kaj da delam sad uopče ih nisam pital za niti jednog jer neću bit dosadan i fino čekam da stave ih za downlodad...bez ljutnje ali tak je...

D

dammir

Guest
opet si dosadan brate mili alo daj se opusti kaj non stop siliš više neću stavljat nikakve slike na forum od modova koje radimo sam zbog tebe dosadnog ako ti nitko ne odgovara onda čekaj da se stavi link a s ovime nečeš ništa postići isto si tak navaljival za tomo vinkovića nabil si postova ko mi za tjedna dana samo jel ovaj jel onaj bi mogli napravit bil si dosadan i sad opet čekaj i gotovo...englezi su napravili hollanda na stotine pa nedaju ni jednog a ja bi htel ih imat i kaj da delam sad uopče ih nisam pital za niti jednog jer neću bit dosadan i fino čekam da stave ih za downlodad...bez ljutnje ali tak je...

xaxaxa nek si mu rekao.... :D

Karlovačka

Novi član
Tu od
5 Pro 2010
Poruka
12
silokombajn.png

Karlovačka

Novi član
Tu od
5 Pro 2010
Poruka
12
Neka traži ali neče dobiti dok ne izađe .Ali možda ga ne zanimaju silokombajni, možda samo tomo vinkovic :D

Tomo Vinkovic

Novi član
Tu od
8 Tra 2011
Poruka
5
Nema veze kad sam dosadan necu vise bit clan foruma ako hocete zabranite mi pristup svejedno mi je :twisted::twisted::twisted::twisted:

V

vedo

Guest
Hvala što si mi dao link za claas al kad pokrenem igru i želim ga kupit,ne mogu,nez zašto, btw silokombajn izgleda super.

Pretraži malo stranice sa modovima(ima ih na more).vjerovatno ćeš naći sebi lienr koji ti odgovara 8)

J

josip21

Guest
Pretraži malo stranice sa modovima(ima ih na more).vjerovatno ćeš naći sebi lienr koji ti odgovara 8)

Ma jesam gledo sam znam dost stranica poljskih mađarskih...onaj kuhn s dva rotora sam skinuo s ls-uk stranice pa ne valja...šteta,zato sam se obratio na forum reko možd neko zna.

D

dammir

Guest
Traktori su odlični,samo,hoće li biti možda neki mod pack??

Hvala.

Mislim da nece biti velikih packova ali ce modovi konstantno izlaziti a to je to. Bolje to nego da cekamo 5 meseci da bi izbacili ceo pack.

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
eto pluga i u igrici napokon našo malo mira da ga završim...lik možda danas ako ne onda sutra 100%:supz:

V

vedo

Guest
Je li ovo na plugu brazdni točak ili možda crtalo??Ako je brazdni točak,skinite ga,šta će vam džaba,a ako je crtalo,što niste onda stavili 2 komada??

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Je li ovo na plugu brazdni točak ili možda crtalo??Ako je brazdni točak,skinite ga,šta će vam džaba,a ako je crtalo,što niste onda stavili 2 komada??

eto ja kod babe imam takav i ima sam jedno crtalo i tak sam ja složil i kajče ti dva ovo se crtalo vrti i nemaš brige ko da je važno jel ima dva:!:glavno da je IMT 755 visoki klirens:!:

V

vedo

Guest
eto ja kod babe imam takav i ima sam jedno crtalo i tak sam ja složil i kajče ti dva ovo se crtalo vrti i nemaš brige ko da je važno jel ima dva:!:glavno da je IMT 755 visoki klirens:!:

Aha,ma na većini plugova u mom selu imaju 2 crtala pa ti zbog toga govorim,estetski ljepše izgleda.Inače i ja imam LEMIND 12 cola plug i on ima samo jedno crtalo,i on siječe brazdu isto kao i neki drugi plug sa 2 crtala.Ali nije to bitno,bitno je da na IMT-u 755 nema brazdnog točka,jer ne vidim njegovu svrhu na dvobrazdnom plugu? :scratch

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
evo malo preuređenih modova...neki su standardni...
Zetor 10540+Champion 3000,Ursus 4514+n217

nikaj bez Hollanda...TM120+IFA

Zetor 10540+Unia podrivać

kombajniranje pšenice...TM155+Autosand+IFA

Zetor 10540+prikolica (marku neznam)

Zetor spreman za tovarit bale...

Ursus C-350...Ursus C-362...Zetor 10540

Na vrh