• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
xD..Malo sam se nasmijo, nemojte se ljutit, al svakom se zna desit :D

Pa šta mai raja !! Kako se živi, kako LS :D

Tomo Vinkovic

Novi član
Tu od
8 Tra 2011
Poruka
5
U mene sve ok samo mi frontloader ne moze tovariti djubre u prikolicu za djubre a neznam sto . Moze li mi netko rec u cemu je problem

V

vedo

Guest
U mene sve ok samo mi frontloader ne moze tovariti djubre u prikolicu za djubre a neznam sto . Moze li mi netko rec u cemu je problem

Možda si zakačio pogrešan frontloader za traktor?Ako koristiš one iz igrice frontloader-e,onda za traktor moraš zakačiti "MANURE SHOVEL"tako se zove 8)

Č

čak22

Guest
Pozdrav svima :)
evo,ja sam novi na forumu,ali ga vec dugo pratim...Farming simulator igram od prvog izdanja (2008)...u modiranju bas i nemam iskustva,ali evo,dugo ga igram..-
:D

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400

Tomo Vinkovic

Novi član
Tu od
8 Tra 2011
Poruka
5
Možda si zakačio pogrešan frontloader za traktor?Ako koristiš one iz igrice frontloader-e,onda za traktor moraš zakačiti "MANURE SHOVEL"tako se zove 8)

Koristim fornt loader iz ovog packa gore sto sam objavio i taj front loader

J

josip21

Guest
E jel zna netko kak izravnat površinu u giantsu sad sam nest ispravljo i imam vise rupa pa kad vozim traktor skače ko lud.e, sad jel ima neki drugi nacin da se ispravi povrsina u giantsu osim one opcije na alatnoj traki.Hvala.

Tomo Vinkovic

Novi član
Tu od
8 Tra 2011
Poruka
5
Ganye map,TSZ map v2,Original map v2...

Ako je mapa manja slabija je mogucnost da ce modovi u igrici stopat ako je tako moze te li i meni dati neku malu map jer ja igram farming na laptopu :rolleyess::weedman::weedman::weedman:

Z

Zetor 2511

Guest
Ako je mapa manja slabija je mogucnost da ce modovi u igrici stopat ako je tako moze te li i meni dati neku malu map jer ja igram farming na laptopu :rolleyess::weedman::weedman::weedman:

imaš micromap

Najnoviji postovi

Na vrh