• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
ili si sami napravite mapu
skinite si emti map 10 kultura i štancajte po njoj kaj ocete i to je to :finga:

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
eto moje ergele...
My T8040

testiranje mog Man-a TGA...

Zetor 5340+IMT prikolica inaće 3,5T sa nastavcima 5T:!::!:

Zeko 5545+IMT 5T

Zetor 5340+Krone

Nekaj sam uslužno baliral pa eto i slike...opet zeko i Sipma Z224 sa svim funkcijama:!:

Č

čak22

Guest
eto moje ergele...
My T8040

testiranje mog Man-a TGA...

Zetor 5340+IMT prikolica inaće 3,5T sa nastavcima 5T:!::!:

Zeko 5545+IMT 5T

Zetor 5340+Krone

Nekaj sam uslužno baliral pa eto i slike...opet zeko i Sipma Z224 sa svim funkcijama:!:

ljepo,ljepo :finga:

V

vedo

Guest
Moze li dwnload preko hofile.com jer sa uploading.com ne mogu nista cijeli dan skinut :D

Ovu mapu imam već odavno,i iskreno nije mi baš nešto :mad: U njoj ne možeš tenkovati traktore gorivom,nemaš krave koje hodaju(ali zato imaš one koje stoje kao mrtvaci).U toj mapi imaš jako male njive,pa ti zato preporučujem da igraš samo sa malim traktorima i priključcima :D

markotk

Član
Tu od
30 Stu 2010
Poruka
127
možete li mi preporučiti neku mapu? neznam vec koju da igram. Htio bih neku srednje veličine sa malim do srednje velikim poljima pa Vas molim da mi preporucite neku koja vam je bolja. Hvala

Č

čak22

Guest
nema veze skinuo sam mapu dobra je samo trebali su ogranicit prelazak na drugu stranu na kojoj nema nista

a to si mozes i sam...stavis neko grmlje preko giantsa ili tak nkj slicno...:mrgreen:

Tomo Vinkovic

Novi član
Tu od
8 Tra 2011
Poruka
5
Moze li mi netko preporucit mapu koja nije velika a da u njoj ima kao mali grad i malo dalje selo gdje je moja farma i njive

Najnoviji postovi

Na vrh