kobac26022
Član
- Tu od
- 25 Kol 2010
- Poruka
- 159
ljudi trebam pomoć pod hitno mi treba... creck za ls 2011
Moze li netko tko zna na ovu mapu dodati mali grad i jos 3 do 4 kuce jer nigdje veze da na mapi imaju samo dvije kuce i njive pa ako netko moze neka to uradi evo link za mapu
http://www.gamemoding.com/farming-simulator-2011/maps/micro-map.html
veliki pozzzz i hvala unaprijed
Što ti ne bi pokušao to da uradiš??Lako je govoriti drugima uradite mi ovo,uradite mi ono.Ne može svako ispunjavati nečije želje.Imaš milion tutorijala kako se to radi na youtube-u,samo treba pronaći
Ja nikom ne naredzujem ja samo pitam moze nemoze sta tu ima lose nemogu svi znat koristit GE i ostale stvari
Niko nije mogao znati koristiti GE,dok nije sam uzeo stvar u svoje ruke i naučio koristiti.Dovoljno je pogledati 2-3 dobra tutorijala,malo dobre volje i slobodnog vremena,i činićeš čuda sa tim programima
BTW. I ja sam sad zauzet,pravim mod pack FAK prikolica
Hello,
the release date of the next Farming-Simulator isn't set yet. But it looks like the next major version is going to be released next year (2012).
Best regards,
GIANTS Software Support Team
Čuo sam se malo sa Giantsovim timom, pa smo razgovarali i tako, ali evo vam u FS 2012..
Pa eto, kažu da bi trebo u sljedećoj godini..
a ja sebi kupim 2011 i profarm i multiplayer
Pa eto, kažu da bi trebo u sljedećoj godini..
Jbte pa nisam se još naigrao LS 2011 kako treba,oni već najavljuju sljedeću verziju igrice :supz: Šta li će poboljšati u ovoj verziji,samo da ne zabušavaju kao što su to radili sa Profarmom,kada su nekoliko puta pomjerali datum izlaska :madmana: