• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

V

vedo

Guest
Moze li netko tko zna na ovu mapu dodati mali grad i jos 3 do 4 kuce jer nigdje veze da na mapi imaju samo dvije kuce i njive pa ako netko moze neka to uradi evo link za mapu

http://www.gamemoding.com/farming-simulator-2011/maps/micro-map.html

veliki pozzzz i hvala unaprijed

Što ti ne bi pokušao to da uradiš??Lako je govoriti drugima uradite mi ovo,uradite mi ono.Ne može svako ispunjavati nečije želje.Imaš milion tutorijala kako se to radi na youtube-u,samo treba pronaći :mad:

Tomo Vinkovic

Novi član
Tu od
8 Tra 2011
Poruka
5
Što ti ne bi pokušao to da uradiš??Lako je govoriti drugima uradite mi ovo,uradite mi ono.Ne može svako ispunjavati nečije želje.Imaš milion tutorijala kako se to radi na youtube-u,samo treba pronaći :mad:

Ja nikom ne naredzujem ja samo pitam moze nemoze sta tu ima lose nemogu svi znat koristit GE i ostale stvari

V

vedo

Guest
Ja nikom ne naredzujem ja samo pitam moze nemoze sta tu ima lose nemogu svi znat koristit GE i ostale stvari

Niko nije mogao znati koristiti GE,dok nije sam uzeo stvar u svoje ruke i naučio koristiti.Dovoljno je pogledati 2-3 dobra tutorijala,malo dobre volje i slobodnog vremena,i činićeš čuda sa tim programima :)

BTW. I ja sam sad zauzet,pravim mod pack FAK prikolica

Tomo Vinkovic

Novi član
Tu od
8 Tra 2011
Poruka
5
Niko nije mogao znati koristiti GE,dok nije sam uzeo stvar u svoje ruke i naučio koristiti.Dovoljno je pogledati 2-3 dobra tutorijala,malo dobre volje i slobodnog vremena,i činićeš čuda sa tim programima :)

BTW. I ja sam sad zauzet,pravim mod pack FAK prikolica

Razumijem ja to uredu ali nemogu shvatit kako su ljudi takvi. Fino pitas moze li netko uradit a on odmah nasao neki razlog za svadzu. Ako sam fino pitao reci moze / nemoze i kraj sta tu ima tesko

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Gledaj čovječe..Nikome nisi drag jer si onoliko dosađivo za svog TV....Samo da si malo manje tražio, sad bi možda netko i uradio !

Strpi se, naić će netko tko zna ;)

Z

Zetor 2511

Guest
naka mi se jave svi koji će igrat multiplayer jer uskoro dobivam original igru:supz::supz:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Hello,

the release date of the next Farming-Simulator isn't set yet. But it looks like the next major version is going to be released next year (2012).

Best regards,
GIANTS Software Support Team

Čuo sam se malo sa Giantsovim timom, pa smo razgovarali i tako, ali evo vam u FS 2012.. :)

Z

Zetor 2511

Guest
Hello,

the release date of the next Farming-Simulator isn't set yet. But it looks like the next major version is going to be released next year (2012).

Best regards,
GIANTS Software Support Team

Čuo sam se malo sa Giantsovim timom, pa smo razgovarali i tako, ali evo vam u FS 2012.. :)

a kad će izać 2012

V

vedo

Guest
Pa eto, kažu da bi trebo u sljedećoj godini..

Jbte pa nisam se još naigrao LS 2011 kako treba,oni već najavljuju sljedeću verziju igrice :supz: Šta li će poboljšati u ovoj verziji,samo da ne zabušavaju kao što su to radili sa Profarmom,kada su nekoliko puta pomjerali datum izlaska :madmana:

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Jbte pa nisam se još naigrao LS 2011 kako treba,oni već najavljuju sljedeću verziju igrice :supz: Šta li će poboljšati u ovoj verziji,samo da ne zabušavaju kao što su to radili sa Profarmom,kada su nekoliko puta pomjerali datum izlaska :madmana:

nije to neg sam da ovi modovi iz 11. da pašu u 12. hehe...to bi bilo odlično jer nedam svoje hollenze :supz::gitarist::butthead:

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
evo da...da...polako usavršavam hollenze...
TM190 i M160 ;);)M160 je vip nije baš iste veličine al će bit...

My Ford 8970

Z

Zetor 2511

Guest
evo da...da...polako usavršavam hollenze...
TM190 i M160 ;);)M160 je vip nije baš iste veličine al će bit...

My Ford 8970

slike su odlične
samo kad bi pasali modovi iz 2011 u 2012

Tomo Vinkovic

Novi član
Tu od
8 Tra 2011
Poruka
5
Otvorio sam i ja novu stranicu nema vise IMT i ostali bezveze traktori. Sad samo koristim velike traktore kombajne i ostalo :D:D:D.D

Najnoviji postovi

Na vrh