• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144
njemačka verzija je spremana za izlaz a engleska još niije :D tako da izlaziju obje 7/7/2011. tj.uskoro

al to će bit nešto slićno patchu ili tak nečemu...znaći nadogradnja landwirtschafta...pošto piše u uputstvima da je potrebna kompletna instalacija landwirtschaft simulatora 2011

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
Pro Farm izlazi 30.06. Objavili su to na svojim sluzbenim stranicama. Isto tako su objavili da nas u iducih par tjedana od izlaska Pro Farma ocekuju neka nova iznenadenja. Nisu objavili o cem se radi.

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Pro Farm izlazi 30.06. Objavili su to na svojim sluzbenim stranicama. Isto tako su objavili da nas u iducih par tjedana od izlaska Pro Farma ocekuju neka nova iznenadenja. Nisu objavili o cem se radi.

jooj jedva čekam....a kad bude gotov onaj NH TM190:?::?:

V

vedo

Guest
Ma zaboli me k. kad moram platiti igricu :madmana: ,pa dok mi dođe iz švabije,pa dok platim poštarinu i ta sranja,i sve to zbog nekoliko traktora i nove mape :evil:

Tomo Vinkovic

Novi član
Tu od
8 Tra 2011
Poruka
5
Ma zaboli me k. kad moram platiti igricu :madmana: ,pa dok mi dođe iz švabije,pa dok platim poštarinu i ta sranja,i sve to zbog nekoliko traktora i nove mape :evil:

Pa ako nekog ko je skinuo igricu fino zamolis da ti posalje postavke mozda je i ti dobijes :weedman::weedman:

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
ma bit će za skinut garant---dok je izlazila 11. na moj rođ. je izašla, a dan prije se več mogla skinut sa torrenta:!::supz:

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
evo dvije ajkule friško kupljene dobri usjevi bili prošle godine pa se može kupovat...hehe...naime NH T8050 (360hp)NOVI :!:
RABA 245 (245hp) 1984.god....još na RABU duple kotaće i za tanjuranje milina...hihihihihihihihi

Č

čak22

Guest
evo dvije ajkule friško kupljene dobri usjevi bili prošle godine pa se može kupovat...hehe...naime NH T8050 (360hp)NOVI :!:
RABA 245 (245hp) 1984.god....još na RABU duple kotaće i za tanjuranje milina...hihihihihihihihi

svidja mi se ovaj holland :D

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
e daj mi reci kak da na tm 120 maknem one duple kotace
ili dojdi na skype pa mi to budeš rekal onda

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Ja igram samo onu originalnu mapu..Neda mi se stalno ono mjenjat..i tak to....Napravim sebi realne cjene, krenem sa rajkom IMT om i Zmajem a sad imam samo velke fendtove :D

Najnoviji postovi

Na vrh