• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Tomo Vinkovic

Novi član
Tu od
8 Tra 2011
Poruka
5
Ja igram samo onu originalnu mapu..Neda mi se stalno ono mjenjat..i tak to....Napravim sebi realne cjene, krenem sa rajkom IMT om i Zmajem a sad imam samo velke fendtove :D

I ja sam igrao na orginalnoj mapi ali mi sad dosadno pa trazim mini map ili small map tako nesto :D:D:D

markotk

Član
Tu od
30 Stu 2010
Poruka
127
Moze li mi netko reci zasto nemogu sijati krompir u igrici ( mora li se nesto uradit pa da bi to moglo ) :D:D

moras imati mapu koja podržava sadnju i prodaju krumpira i pod modove dobijes s tom mapom jedan mod patato ili slicno (vecinoma su ti to mape preuzete sa poljskih ili čeških stranica). isto tak moras imati prikolicu u koju možeš sipati krumpir jer nema svaka podršku u svojim datotekama
za krumpir

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
videl sam da več dosta ljudi ima pro farm a pitam se dal su ga svi kupili :scratch:scratch

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
kaj niko nezna uplodat neke slike osim mene:?::?:
evo T5060...

TM190...:supz::mrgreen:

TM190 i T5060...

V

vedo

Guest
Evo da se pridružim fricu u uploadovanju slika :rolleyess:

Test IMT-ovih plugova:IMT 533+1 brazda,IMT 560+2 brazde,Torpedo 9006+3 brazde i CASE 105+4 brazde

Onda sam malo silirao po noći sa IMT 549 DV+silokombajn SIP sk80+D47b prikolica

A silažu je prevozio Ursus C-360

Baliranje sa Torpedom 9006+stara Fergusonova balirka

To je to zasad.Pozdrav!! ;)

kobac26022

Član
Tu od
25 Kol 2010
Poruka
159
opet se javljam sa svojim problemom..... treba mi crack za ls2011
molim da mi neko pošalje ako nije tolki problem.....

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
ee došel je i taj dan...neki ljulj za sjenažu se kosil...

pa sam krenul da to posiliram...ali nemam pick-up za silokombajn...ooo...kaj sad:?:neku jadnu prikolicu posudil i bogica se raspala nakon prve ture...nisam to htel slikat jer me bilo sram...pa sam to malo razgrnul sa starim HOLLENZOM...

i kaj sad:?:eek:tišel slamu zbalirat...My TM vozi...:supz:

darebn

Član
Tu od
19 Tra 2011
Poruka
146
Joj danas taman skupim pare da kupim cat lexiona 590 (400 000 $ ) i posto imam velike parcele kad ono ne moze da vrse psenicu joj htjel sam se ubit :toimonster:

V

vedo

Guest
Joj danas taman skupim pare da kupim cat lexiona 590 (400 000 $ ) i posto imam velike parcele kad ono ne moze da vrse psenicu joj htjel sam se ubit :toimonster:

OMG :shock::shock: Pa trebao si sebi skinuti neki moneycheat,da se ne patiš :?

darebn

Član
Tu od
19 Tra 2011
Poruka
146
OMG :shock::shock: Pa trebao si sebi skinuti neki moneycheat,da se ne patiš :?

znam za onaj cheat samo odes My documents/games/ farming simulator2011/ i tamo na kome ti je igrica sacunava (savegame ) otvoris i tamo edit i napises koju hoces cifru ... samo prijatelju nije mi tako zanimljivo sa cheatom 8) osim toga skinuo sam jednu mapu u bog te kolike su parcele bog te sa 2 df jednom odu u jednom smjeru 2 prikolice od 30 l pune

Posljednje uređivanje:

Tomo Vinkovic

Novi član
Tu od
8 Tra 2011
Poruka
5
Treba mi pomoc vise neznam sta cu , skinuo sam sve sto je potrebno za djubrivo i uspio sam napunit prikolicu 41% i kad sam ponovo htio uradit to nemoze , pa sam skinuo manure mod ali neradi u cemu je problem :madmana::madmana::madmana::madmana::madmana:

Najnoviji postovi

Na vrh