• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

J

jasmin001

Guest
poz
na forumu sam novi igram igricu vec duze vremena ali po malo e jedino me zanima dali ima neka prikolica ili nesto da se moze auto pilot ukljucit da balira i kosi travu na ls2011,.,.,.

Tomo Vinkovic

Novi član
Tu od
8 Tra 2011
Poruka
5
a pa traži malo

a trazio sam brate ujtru od 8 pa sve do 7 navece sve mapu za mapom skido ali nece jbg , skidao sam mape od v1 do v2 jer mi vece mape stopaju na kompu,pa mi jos preostalo da pitam da li neko na forumu zna neku dobru mapu ali ne previse veliku pozzz

V

vedo

Guest
Evo jedne mape koja mi se svidjela i koju igram u zadnje vrijeme.Napravljena je prvenstveno za slabije kompjutere(i3d=10 mb).Zove se Nasza mapa by Bociek.Evo koja slika od mape(slike nisu moje!):

Evo i link za download: http://uploaded.to/file/w3owdgp0

P.S-neznam što su slike velike,zato molim vas izvinite i nemojte zamjeriti :D

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
može sve može
1. skini si mapu koja to to podrzava
2. skini si tu kulturu
3. skini si stroj za vadit/sadit tu kulturu
4. mapu,stroj i tu kulturu stavi u mapu od modova
5. pocni igrat i malo citaj forum :weedman:

Z

Zetor 2511

Guest
može sve može
1. skini si mapu koja to to podrzava
2. skini si tu kulturu
3. skini si stroj za vadit/sadit tu kulturu
4. mapu,stroj i tu kulturu stavi u mapu od modova
5. pocni igrat i malo citaj forum :weedman:

5.-najbolje:lol::lol:

J

jasmin001

Guest
dali ima neka prikolica koja moze sama da kupi balirano sijeno autopilot .,.,.,.

Na vrh