• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

V

vedo

Guest
Evo koja sličica:

Zetor 9540+Amazone ZAO-C 9

Zetor 9540+Unia rotodrljača+Unia sijačica(roto-sem kombinacija :blackeye )

John Deere tandem :rolleyess:

Stigla polovna prinova,Ursus 1204+Autosan prikolica,oboje u poprilično lošem stanju,ali još u njima ima duše :lol:

I moje prvo slaganje rolo bala,Zetor 9540 je tovario,ima tu još bala da se složi,tek sam počeo :p

V

vedo

Guest
ja ih u prokolicu i samo iskipam

Eh to sam i ja radio,pa mi je dosadilo,pa hajd da probam ovako :weedman: Imam neki autostack za okrugle bale,ali kad krenem da ih iskipam,one se raspu okolo :confused:

Z

Zetor 2511

Guest
Eh to sam i ja radio,pa mi je dosadilo,pa hajd da probam ovako :weedman: Imam neki autostack za okrugle bale,ali kad krenem da ih iskipam,one se raspu okolo :confused:

tako se i meni rasipaju ali ja to na traku i dobim pare

toma 3340

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
888

da li je to round bale autostack prikolica crvena takvu i ja imam i ima čudo grešaka nekad igram i sve je u redu a nekad kada uđem drugi put u igricu pobere 5-6 bala i piše da je puna ili uopće neće da bere non stop zajeb...:madmana:

V

vedo

Guest
da li je to round bale autostack prikolica crvena takvu i ja imam i ima čudo grešaka nekad igram i sve je u redu a nekad kada uđem drugi put u igricu pobere 5-6 bala i piše da je puna ili uopće neće da bere non stop zajeb...:madmana:

Kod mene je bio neki zeleni round bale autostack...

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,417
Jel mi moze tko skinut ovaj Zetor i jel mi mozete preporucit neke dobre vilice za okrugle bale, ali da mi ne padaju dok ih dignem. Hvala! :D

Šaljite na fejs: Antonio Poljak
Ili na Skype: antonio.poljak95

Link za Zetor
http://uploaded.to/file/lipmulau

Z

Zetor 2511

Guest
Jel mi moze tko skinut ovaj Zetor i jel mi mozete preporucit neke dobre vilice za okrugle bale, ali da mi ne padaju dok ih dignem. Hvala! :D

Šaljite na fejs: Antonio Poljak
Ili na Skype: antonio.poljak95

Link za Zetor
http://uploaded.to/file/lipmulau

pa zašto si ga sam ne skineš a za vilice uzmi ove original ne mod ili sa prikolicom i samo iskipaš to je druga stvar kaj ti opadaju nisi dobro stavio balu

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,417
Vilice mi nisu problem... Traktor nemogu skinit nece mi preko uploada, a niko mi nece skinut.

Najnoviji postovi

Na vrh