• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Č

čak22

Guest
Treba mi pomoc vise neznam sta cu , skinuo sam sve sto je potrebno za djubrivo i uspio sam napunit prikolicu 41% i kad sam ponovo htio uradit to nemoze , pa sam skinuo manure mod ali neradi u cemu je problem :madmana::madmana::madmana::madmana::madmana:

pa moras pricekat da ti se opet napuni,to ti se napuni kroz neko vrijeme...

Tomo Vinkovic

Novi član
Tu od
8 Tra 2011
Poruka
5
pa moras pricekat da ti se opet napuni,to ti se napuni kroz neko vrijeme...

Nema veze nasao sam drugi mod i sve radi extra mogu uzet djubriva koliko hocu i mogu kipovat to djubrivo gdje god hocu a nista se ne trosi :weedman::weedman::weedman::weedman::weedman:

V

vedo

Guest
znam za onaj cheat samo odes My documents/games/ farming simulator2011/ i tamo na kome ti je igrica sacunava (savegame ) otvoris i tamo edit i napises koju hoces cifru ... samo prijatelju nije mi tako zanimljivo sa cheatom 8) osim toga skinuo sam jednu mapu u bog te kolike su parcele bog te sa 2 df jednom odu u jednom smjeru 2 prikolice od 30 l pune

A dobro osim tog cheat-a,ima da se skine sa nekih stranica sa modovima.Slažem se s tobom da je bolje igrati bez cheat-a,ja sam skinuo sebi moneycheat,i koristim ga samo kada skinem sebi neki mod,pa da vidim kakav je u igri,pa ako košta 100000,da ga mogu odmah uzeti :blackeye

Č

čak22

Guest
Nema veze nasao sam drugi mod i sve radi extra mogu uzet djubriva koliko hocu i mogu kipovat to djubrivo gdje god hocu a nista se ne trosi :weedman::weedman::weedman::weedman::weedman:

super :weedman:

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
odem na agriu da pogledam kak stoje traktori i vidim ovog ljepotana pa sam si ga napravil...a baš mi je pepini...hehehehe...

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Meni je nekako bio najdraži IMT 4 brazde,zbog učinkovitosti :mrgreen: :mrgreen: a i Case je imao duple točkove,pa je bio u prednosti 8)

kak si mogel orati sa 4 brazde običnim i sa duplim kotačima:?::?::?:

Tomo Vinkovic

Novi član
Tu od
8 Tra 2011
Poruka
5
Moze li mi netko rec kako cu konvertirati onaj tz4k pack iz ls2009 u ls2011, i uspijem konertirat ali kad ga kupim izbaci me iz igrice :D:D:D:D:D:D

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
Meni je nekako bio najdraži IMT 4 brazde,zbog učinkovitosti :mrgreen: :mrgreen: a i Case je imao duple točkove,pa je bio u prednosti 8)

case je to moral vuc bez prvog pogona i bez duplih kotaca :eek::)

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
fric onoj NH t5060 nije baš nekaj mogli su ga napravit i boljeg
i da te pitam jel bi mogal napravit TM 165 (da predelaš od onog svog tm 190 )

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
fric onoj NH t5060 nije baš nekaj mogli su ga napravit i boljeg
i da te pitam jel bi mogal napravit TM 165 (da predelaš od onog svog tm 190 )

možda...
evo novog moda...:weedman::weedman::finga:

V

vedo

Guest
kak si mogel orati sa 4 brazde običnim i sa duplim kotačima:?::?::?:

Hahaha u stvarnosti je ovo nemoguće,ali ja sam napravio zezanciju sa ovim,ionako u igrici vuče plug kao i bilo koji drugi priključak,tj. nema nikakvog nagiba,niti brazde :cry:

BTW. dobar ti je kombajn ;)

Na vrh