• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
zekan7711 kaže:
hvala na pomoci
dal mi moze tko dati mod za kukuruz i krumpir
i molio bih vas koji mod i za zetor i same !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

za kukruz na sijačici imaš automatski,samo stisneš X dok ga ne nađeš, a za krompir ja neznam da ima uopće mod....
na ovoj stranici imaš dosta modova i traktora i priključaka, mislim da se trebaš registrirati.... http://lessmannmods.phpbb6.de/

P

predator95

Guest
Pozz,imam porblem vi kazete da mogu da povecam cenu kada prodajem traktore il neke masine.... kako? Ja u modDesc imam ovako: <?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1" standalone="no" ?>
<modDesc descVersion="1">
<author>Dachskiller</author>
<version>1.0</version>
<storeItems>
<storeItem>
<en>
<name>Xerion 3300</name>
<description>
<![CDATA[Xerion 3300
Modell, Texture 1. LS Modschmiede
Ready for LS 09 Dachskiller
die erste Generation, des Xerion heute nur noch gebraucht zubekommen]]>
</description>
</en>
<de>
<name>Xerion 3300</name>
<description>
<![CDATA[Xerion 3300
</description>
</de>
<rotation>180</rotation>
<image active="Store.png"/>
<price>47200</price>
<xmlFilename>Xerion3300.xml</xmlFilename>
</storeItem>
</storeItems>
</modDesc>

I ja znam kako da smanjim cenu kada kupujem traktor,al kako da povecam cenu kada ga prodajem????

L

Luka.

Guest
predator95 kaže:
Pozz,imam porblem vi kazete da mogu da povecam cenu kada prodajem traktore il neke masine.... kako? Ja u modDesc imam ovako: <?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1" standalone="no" ?>
<modDesc descVersion="1">
<author>Dachskiller</author>
<version>1.0</version>
<storeItems>
<storeItem>
<en>
<name>Xerion 3300</name>
<description>
<![CDATA[Xerion 3300
</description>
</en>
<de>
<name>Xerion 3300</name>
<description>
<![CDATA[Xerion 3300
</description>
</de>
<rotation>180</rotation>
<image active="Store.png"/>
<price>47200</price>
<xmlFilename>Xerion3300.xml</xmlFilename>
</storeItem>
</storeItems>
</modDesc>

I ja znam kako da smanjim cenu kada kupujem traktor,al kako da povecam cenu kada ga prodajem????
samo tu di ti je price napises koliko hoces isto kao smanjivanje samo sad povecas cijenu

Z

zetor123

Guest
dgeceg kaže:
a za kaj onda ona služi?

a valjda za ukras... :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga:

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
pa s tim nemozes nista raditi... :scratch :scratch[/quote]

i ja ju vec imam jako dugo...ja znam za sve najnaovije modove.. :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

ma znam i ja dosta toga.... redovito "češljam" stranice sa modovima..... ali mapu ne mijenjam,jednu sam stavio,mislim da je to ona tvoja prva,i ne želim je mjenjati.... :)

a tko zna,možda ima neka mapa na kojoj se s njom može nešto raditi...

Z

zetor123

Guest
a nemoze se nista... to je samo tak...ukras..nema opcija za to.. :butthead: :butthead: :butthead:

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
zetor123 kaže:
a nemoze se nista... to je samo tak...ukras..nema opcija za to.. :butthead: :butthead: :butthead:

a jeb... ga onda, neka bude za ukras..... :D :D :D :D :D

Z

zetor123

Guest
Mrki88 kaže:
zetor123 kaže:

a jeb... ga onda, neka bude za ukras.....

ja sam nasao mod cisternu..al je jos u izradi..nema jos linka..kada bude link ja cu vam odmah reci.. :gitarist: :supris: :rolfer: :madmana: :vragek: :prayer: :fball: :finga: :supz: :partyman: :rolleyess: :axe: :drinkers: :weedman: :toimonster: :butthead:

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
nisam probao spremati silažu.... jel se dobije šta love za to?? :scratch :scratch

L

Luka.

Guest
Mrki88 kaže:
nisam probao spremati silažu.... jel se dobije šta love za to?? :scratch :scratch
naravno. otpeljaš zeleno u prikolici u silos , skipaš i dobiš pare. :D :D

L

Luka.

Guest
zetor123 kaže:
zetor probaj tamo di je onaj bazen veliki mislim da je tamo gnojnica i da je moguče vuči gnojnicu od tamo. pozz :) :)

M

Medlobi

Guest
e zetor ajd me addaj na msn zbog modova..

moj msn:keks1997@live.com

B

bubib5

Guest
evo da tu postavim pitanje..ispricavam se zbog otvaranja nove teme..
zanima me da li postoji ls 2009 na engleskom jeziku,i zasto u ls 2008 na engleskom ne rade misije?

Najnoviji postovi

Na vrh