• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

B

bubib5

Guest
ali mislim na ls 2008..znam za 09 da podrzava,ali u 08 valjda ima neki mod za to?

C

ClaasJaguar

Guest
Mrki88 kaže:
E Mrki88 kak si ti to skinul sa mininove da li ti je trebal neki program ili tak nešto, i jel si išel na ono downloads this torrent ili ne što drugo meni samo stavi na desktop i ništa daj pomagaj Hvala!

pozz..
Treba ti jedan program kojega jednostavno skineš s neta i instaliraš,za to je potrebno nekih 2,3 minute.. zove se bittorrent... kada to napraviš,odeš na mininovu i ideš na ono downloads this torrent... e,onda kad ti se stavi na desktop,klikneš na to i trebalo bi se automatski otvoriti bittorrent program koji će te pitati nešto slično kao download this file to my documents,downloads.. ti sam stisni u redu,i igrica bi se trebala početi skidati (to je nekih 20,30minuta).. kada se skine,igricu instaliraš pomoću programa zvanog daemon tools(nadam se da znaš o čemu pričam)... kada je instaliraš i kreneš igrati misleći kako si sve napravio,slijedi još jedan zajeb,tražit će te cd-key ili kako već piše,ne sjećam se najbolje... taj key imaš i ovdje negdje postan,a imaš ga i na mininovoj,gdje si skidao igricu,tam imaš kao neke komentare(plavi oblačić i broj 44 kraj njega) i tamo možeš naći key kojega jednostavno copy i paste tamo gdje te traži i igrica bi trebala proraditi... meni nije htjelo isprva primiti key,pa sam samo ponovno pokrenuo postupak instaliranja i onda je sve bilo u redu.. i još nešto,svaki put kada pališ komić,moraš pokrenuti igricu preko daemon toolsa,ne instalirati,samo pokrenuti.. znači,kada se pojavi ono za instalaciju,stisneš na beenden i možeš igrati...

evo,nadam se da će ti pomoći,ja sam pojednostavio koliko sam mogao... ak imaš još koje pitanje,slobodno pitaj.. :D[/quote]

E, hvala ti, puno si mi pomogao budem probao napraviti sve kako si rekao, ako zapnem budem te pitao za pomoć hvala još jedanput!

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
nema frke... nadam se da će ti proraditi... samo pitaj šta te zanima,zato smo tu da si pomažemo...

Z

zetor123

Guest
imam dobru vijest..za nekoliko dana nam stizu novi modovi...ja mislim i da nam stize cisterna... :partyman:

Z

zetor123

Guest
bubib5 kaže:
moze mi netko please dat link za ls 2008 mod sa slamom?

ja nisam bas trazio modove za ls08...skini LS09 ..mi svi igramo LS09

P

predator95

Guest
Mrki88 kaže:
pa s tim nemozes nista raditi... :scratch :scratch

i ja ju vec imam jako dugo...ja znam za sve najnaovije modove.. :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

ma znam i ja dosta toga.... redovito "češljam" stranice sa modovima..... ali mapu ne mijenjam,jednu sam stavio,mislim da je to ona tvoja prva,i ne želim je mjenjati.... :)

a tko zna,možda ima neka mapa na kojoj se s njom može nešto raditi...[/quote]

Pozz svima,to u vezi cisterne,nemozete je korisiti,zato stoje to mod za Landwirtschafts Simulator 2008,ima sam ja jedan tkav mod i nije mi raido zato sot je bio za LS 2008

Z

zekan7711

Guest
e dečki super ste mi vi
aj pomozite mi !!!!!!!!!!!!
trebam nesto skim cu stavit rotobale na prikolicu a i kamo ih onda otpeljam
trebam modove za te stvari please!!!!!!!

Z

zetor proxima

Guest
eee ljudi evo se i ja vratio malo u postanje e jel znate kako se snima video aj ko zna nek mi javi na msn: martin.begovic@hotmail.com :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
zekan7711 kaže:
e dečki super ste mi vi
aj pomozite mi !!!!!!!!!!!!
trebam nesto skim cu stavit rotobale na prikolicu a i kamo ih onda otpeljam
trebam modove za te stvari please!!!!!!!

http://lessmannmods.phpbb6.de/lessmannm ... ag584.html - tu nađi utovarivač za roto bale i prikolicu,moraš se registrirati... bqale voziš tamo kod elevatora i moraš ih utovariti na njega da dobiješ lovu....

B

bubib5

Guest
eto..skinuo ls 2009..stvarno je odlicna igrica..i cuo procito negdje da se jako lagano stavljaju modovi..samo se kopira u mod folder? jel to stvarno tako ili? hvala na odgvorima

F

Ferđolinac

Guest
bubib5 kaže:
eto..skinuo ls 2009..stvarno je odlicna igrica..i cuo procito negdje da se jako lagano stavljaju modovi..samo se kopira u mod folder? jel to stvarno tako ili? hvala na odgvorima

Da, uđeš u My Documents\My Games\FarmingSimulator2009\mods i tu zaljepiš, ali bitno je da bude u zip formatu.

Najnoviji postovi

Na vrh