• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

J

John Deere 3650

Guest
Andra kaže:
Ali vidio sam u nekim videima na youtube-u da kombajn vrši,nakon njega ide balirka,a za njom plug!Pa me zanima.
autopilot......... :mrgreen:

B

bubib5

Guest
pozdrav..postoji li za ls 2009 nesto kao autostack za bale arcusin u ls 2008?

Z

zetor123

Guest
bubib5 kaže:
pozdrav..postoji li za ls 2009 nesto kao autostack za bale arcusin u ls 2008?

JOS NE...

B

bubib5

Guest
steta..ajd da onda pitam,kako vi balirate,probao sam onaj mod sto ima fenditovu balirku i na njoj prikopcanu prikolicu pa baca bale unutra,ali nevalja nista..prvo kad skrecem mi dize balirku u zrak,i kad krecem baca mi bilo koji traktor na zadnje kotace,stavio sam i uteg od 1500 kg naprijed pa opet isto..a i padaju bale van prikolice,i slova za palit balirku i otvaranje stranice su ista,pa kad palim balirku odma mi otvori i stranicu na prikolici..
onda sam probao okrugle bale,i onaj utovarivac sto stisne balu pa kao je lagano tovarit,ni to ne valja,padaju bale a i trebaju bit drugacije okrenute nego sto ih balirka ostavlja..
poludit cu vise,ima ko kakav dobar mod,ili savijet kako da baliram???
znam da sam vec naporan,ali hvala svima na trudu i volji da mi pomognu..

EDIT:
vidio sam negdje na youtube videu da postoji plac za kipat bale,kao recimo psenicu,da ih se nemora trpat na elivator,
ima netko link ili zna di se to moze nabavit,jel to nova mapa il se moze ubacit u postojecu?

e da i koje mape koristite,koje su dobre i vrijede nesto?

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
bubib5 kaže:
steta..ajd da onda pitam,kako vi balirate,probao sam onaj mod sto ima fenditovu balirku i na njoj prikopcanu prikolicu pa baca bale unutra,ali nevalja nista..prvo kad skrecem mi dize balirku u zrak,i kad krecem baca mi bilo koji traktor na zadnje kotace,stavio sam i uteg od 1500 kg naprijed pa opet isto..a i padaju bale van prikolice,i slova za palit balirku i otvaranje stranice su ista,pa kad palim balirku odma mi otvori i stranicu na prikolici..
onda sam probao okrugle bale,i onaj utovarivac sto stisne balu pa kao je lagano tovarit,ni to ne valja,padaju bale a i trebaju bit drugacije okrenute nego sto ih balirka ostavlja..
poludit cu vise,ima ko kakav dobar mod,ili savijet kako da baliram???
znam da sam vec naporan,ali hvala svima na trudu i volji da mi pomognu..

EDIT:
vidio sam negdje na youtube videu da postoji plac za kipat bale,kao recimo psenicu,da ih se nemora trpat na elivator,
ima netko link ili zna di se to moze nabavit,jel to nova mapa il se moze ubacit u postojecu?

e da i koje mape koristite,koje su dobre i vrijede nesto?

nemoj se mučit samo poori ili potanjuraj ili izubi i nemoraš uopće pravit bale
samo smetaju

B

bubib5

Guest
a i to stko kazes..al onda to nije to..nasao sam landini powerlift pa cu s tim probat radit..i okrugle bale,navodno da je ko djecja igra tovarit s njim..vidjet cemo..a za onu prikolicu sto dodje u modu sam skuzio sta je..treba podesit tezinu,u skriptama je nesto krivo namjesteno..

Z

zetor proxima

Guest
nemoj se mučit samo poori ili potanjuraj ili izubi i nemoraš uopće pravit bale
samo smetaju

am ja to samo gruberom predjem i rjesean stvar sta cu se mucit oko oranja :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: al ja cim predjem gruberom bacim gnojivo i kad naraste zito pospricam tako mi brze raste

B

bubib5

Guest
ma sve to stoji..probat cu sad s tim landinijem pa cemo vidjet..

L

Luka.

Guest
bubib5 kaže:
ma sve to stoji..probat cu sad s tim landinijem pa cemo vidjet..
samo ces gubiti zivce jedino ako imas vremena se igrat balama.

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Igrao sam kod prijatelja, igra je puno, puno bolja od '08 i jedva čekam da brat kupi laptop da mogu to igrat... :rolleyess: :rolleyess: :rolleyess: :rolleyess:

Z

zetor proxima

Guest
ma ljudi ja to ovako radim uzmem balirku koja baca u prikolicu i onda sam negdje iza supe iskipam i kad mi bude dosadno onda se igram sa balama a ak vam je do para onda si skinete mapu sto ima trioleta za mljet bale (pitajte zetora123)i kad napravite bale sam ubacite u triolet i dobijete pare

Z

zetor123

Guest
zetor proxima kaže:
ma ljudi ja to ovako radim uzmem balirku koja baca u prikolicu i onda sam negdje iza supe iskipam i kad mi bude dosadno onda se igram sa balama a ak vam je do para onda si skinete mapu sto ima trioleta za mljet bale (pitajte zetora123)i kad napravite bale sam ubacite u triolet i dobijete pare

koga me trebate pitati?? :scratch :scratch :finga: :finga:

Z

zekan7711

Guest
e decki trebao bi jedan mod za velike tanjurace ali koji ste isprobali i da radi i ima li mozda nekakav link za krumpir ili slicno povrce??

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
ee zetor 123 jesul gotovi oni modovi ??? ona cisterna i tak što si stavljao slike ???

Z

zetor123

Guest
CHlas kaže:
ee zetor 123 jesul gotovi oni modovi ??? ona cisterna i tak što si stavljao slike ???

jos nisu..budem javio!

B

bubib5

Guest
evo da se javim malo..uglavnom nije problem tovarit bale sa landinijem..stvarno je lagano..ali imam jedan veliki problem..dakle radi se o okruglim balama,ja sam ih natovario i sad kud s njima,nemogu ih na elivator stavit,jer nece gore..i sad ja spremim igru sa balama na prikolici i poslije ocu nastavit kad one opet na polju,na istim mjestima,i ja ih opet natovarim i izadjem i poslije su opet na istom mjestu na polju,kako da ih se rijesim,a bez da izgubim sve kaj sam spremao do sad?
prosim lijepo za pomoc..

B

bubib5

Guest
evo..uspio sam ih maknut..izbrisao sam ih iz save game i gotovo..nego jos jedno pitanje..moze linka na sijacicu neku,ali sto vecu,tj siru..

Najnoviji postovi

Na vrh