• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
zetor 123 de mi pošalji one modove traktora koji ti voze cisternu

PS. više nas ne pozdravljaš aaaa?????

Z

zetor123

Guest
zetor proxima dodi na MSN !!!!! da ti posaljem...

SAMO SALJEM MODOVE PREKO MSN-a!!!!!!!!!!!!!!

Z

zetor123

Guest
Medlobi kaže:
ja nikak da stavim od u rar-u nutra..

sta imas u rar-u??

OTVORI RAR I UNUTRA TI JE VALJDA JOS JEDNA DATOTEKA KOJA JE U ZIP-u...

P

predator95

Guest
pozdrav svima, dal neko ima link gde mogu da skinem najnoviji SIMTRATOR SIMLUATOR????

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
predator95 kaže:
pozdrav svima, dal neko ima link gde mogu da skinem najnoviji SIMTRATOR SIMLUATOR????

some ( izvini ) ali imaš forum o toj igrici zato idi se tamo raspituj a mi ovdje pričamo o "landwirtschafts simulator 2009 "

Z

zetor123

Guest
ima tko autopilot?? jer dok orem mi stane nakon nekoliko metara..

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
zetor123 kaže:
ima tko autopilot?? jer dok orem mi stane nakon nekoliko metara..

moraš ići po širini a ne po dužini zato ti neće a ti ajde na msn kad mogneš da mi pošalješ onaj traktor koji ti vozi onu cisternu na videu ne onaj fendt nego onaj drugi

T

TOMO VINKOVIĆ

Guest
jako me zanima ta igrica pa je li netko možda ima link di bi je moga skinit??? :roll:

L

Luka.

Guest
TOMO VINKOVIĆ kaže:
jako me zanima ta igrica pa je li netko možda ima link di bi je moga skinit??? :roll:
imas par stranica prije linkove

P

podravac

Guest
el zna ko kakvu dobru igricu sa traktorima??(osim landwirtschafts simulator)

Z

zetor proxima

Guest
eee ljudi ja instaliro john deerea 8450 i 4850 4wd i sijacicu john deere 1590 double i nije mi onak zeleno kako treba biti neg je sve bijelo aj ak znate plz pomozite
a ti podravac imas jos sim tractor v 3.5 i v.4 al ovo ti je tema samo za landwirtschafts :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

K

Krešo

Guest
e ljudi instaliral sam john deree sijacicu a nece mi sijati jer je sejacica prazna kako da stavim sjeme sijacicu
probal sam iz silosa iz kombajna i nista

K

Krešo

Guest
ja imam problem sa JD sijacicom
u sijacicu treba staviti sjeme kako da stavim sjeme u sijacicu
probal sam s kombajnom i iz silosa nasipati i jista nece :scratch

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Krešo kaže:
ja imam problem sa JD sijacicom
u sijacicu treba staviti sjeme kako da stavim sjeme u sijacicu
probal sam s kombajnom i iz silosa nasipati i jista nece :scratch

Joj djeco, jeste u gadnim problemima :mrgreen: Aj nek ti neko brzo pomogne za sjeme, jer ti inače kukuruz ni za silažu neče izrast :lol:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
a meni uopće ne stavi sijačicu na prodaju nemogu je niti kupiz ........

znal netko mod za extra kombajna??

P

predator95

Guest
Pozdrav ljudi, ja imam jedno pitanje. Nasao sam ovaj snimak http://www.youtube.com/watch?v=w9v8e0Qb ... r_embedded, i na tom snimku sam video da kombajn sam zanje, al da je autopilot on nebi znao da vrati nazad opet u red, ovaj se i okrece kombajn i sam ulazi opet u red, pa sam pomislio da je to multyplayer mozda, znate li vi nesto od toga,a ako neko ima i taj mod da kombajn sam zanje, pa da traktior za njim odma balaira il tako nesto, neka ostavi link, hvala u napred :D

Najnoviji postovi

Na vrh