• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Z

zetor123

Guest
zekan7711 kaže:
Zetor 123 hvala na modu za slamu puno si mi pomogao
imam jedno pitanje gdje si skinuo claasa?????? meni uopce neci raditi !!!!!!!!!

hmmm...neznam tocno gdje sam skinuo...mozda ti je u rar formatu...otvori to kaj skines i pogledaj dal ima mozda jos unutra koji folder....

MODOVI SAMO RADE AKO SU U ZIP-U!!!!!!

P

predator95

Guest
Pozdrav svima, imam jedan jako bitan problem :D. Kada hocu da udjem u Landwirtschafts Simulator 2009, pise mi ono kao da je nesto 2003-2009, i posle toga samo crno, nista neradi, niti ulazi u igru, a pre sam igrao normalno, neznam sta je to odjednom??? Zna li neko ??? Re-instalirao sam ga 4-5 puta, i opet nece, zna li neko sta je u pitanje?? Ae pomagajte :D :D :D :D , hvala u napred.

W

wlahek

Guest
bok ja sam novi na ovom forumu i imama jedno pitanje pomalo glupo
kako se pali autopilot da traktor sam ora sije i što već

W

wlahek

Guest

W

wlahek

Guest
i kako da napuni cisternu
cisternu sam nabavio ali nemam spremnik gdje bi je punio

P

predator95

Guest
predator95 kaže:
Pozdrav svima, imam jedan jako bitan problem :D. Kada hocu da udjem u Landwirtschafts Simulator 2009, pise mi ono kao da je nesto 2003-2009, i posle toga samo crno, nista neradi, niti ulazi u igru, a pre sam igrao normalno, neznam sta je to odjednom??? Zna li neko ??? Re-instalirao sam ga 4-5 puta, i opet nece, zna li neko sta je u pitanje?? Ae pomagajte :D :D :D :D , hvala u napred.

POMAGAJTE !!! :D :D :D :D

L

Luka.

Guest
wlahek kaže:
auto pilot kad se može upaliti pali se tipkom H moraš vidjeti gore lijevo dok ti dođe H onda možeš upaliti autopilot isto tako tipkom H se i gasi

wlahek kaže:
i kako da napuni cisternu
cisternu sam nabavio ali nemam spremnik gdje bi je punio
ako si skinuo cisternu creininu koja je par postova prije onda ju nemoraš puniti samo kad dođeš na zemlju pritisneš B i gnojovka ide isto tako s B se i gasi gnojovka

predator95 kaže:
predator95 kaže:

POMAGAJTE !!! :D :D :D :D

predator ako imaš priliku probaj promijeniti windowse možda te windowsi zezaju i mene tako nekad zeza i kan nasnimam win sve radi kako treba

al sam se raspisao heh :D :D :lol: :lol:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
alo zetor 123 kako da ja snimam video ????

jel treba neki program ????

daj pomagaj !!!!!!

W

wlahek

Guest
jel postoji mod s kojim bale stavljaš na elivator ali bez traktora ono vozikanje mi ide na živce nego da dovezeš bale sa prikolicom i da same idu na elivator

W

wlahek

Guest
jel postoji mod s kojim bale stavljaš na elivator ali bez traktora ono vozikanje mi ide na živce nego da dovezeš bale sa prikolicom i da same idu na elivator

Z

zetor123

Guest
wlahek kaže:

jos ne postoji..kolko ja znam..¨!! ali ja imam sve najnovije modove...

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,390

Najnoviji postovi

Na vrh