• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
zetor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 123 !!!!!!!!!

daj reci što ja trebam da imam da bih mogao da snimam video ?????????????????????

daj odgovoriiiiiiiiiiiiiiiiiii :evil:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Mistick42 kaže:
CHlas kaže:

daj reci što ja trebam da imam da bih mogao da snimam video ?????????????????????

ewo ti link za jedan program sa kojim ja snimam ... taj program se zove fraps....ewo ti link
http://dl.phazeddl.com/1556616/Fraps_2.9.8_Build_7777/ na toj starnici ti dolje pise download

kako da ga instaliram i kako da snimam ?????

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,390
CHlas kaže:
Mistick42 kaže:
CHlas kaže:

ewo ti link za jedan program sa kojim ja snimam ... taj program se zove fraps....ewo ti link
http://dl.phazeddl.com/1556616/Fraps_2.9.8_Build_7777/ na toj starnici ti dolje pise download

kako da ga instaliram i kako da snimam ?????
nemrem ti objasniti http://www.youtube.com/watch?v=ZL0uqAUhELs ewo ti malo drugaciji oblik od zetora123

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,390
zetor123 kaže:
wlahek kaže:
tnx koju mapu preporučaš

neku malenu...da ti previše ne šteka igra...
@zetor123 na kojoj ti stranici skidas mape ?

H

heno1x

Guest
predator95 kaže:
Pozdrav svima, imam jedan jako bitan problem :D. Kada hocu da udjem u Landwirtschafts Simulator 2009, pise mi ono kao da je nesto 2003-2009, i posle toga samo crno, nista neradi, niti ulazi u igru, a pre sam igrao normalno, neznam sta je to odjednom??? Zna li neko ??? Re-instalirao sam ga 4-5 puta, i opet nece, zna li neko sta je u pitanje?? Ae pomagajte :D :D :D :D , hvala u napred.

vjerojatno si stavio krivi mod...i meni se znalo desit...provjkeri koji mod ne valjda i izbriši ga

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,390
heno1x kaže:
predator95 kaže:
Pozdrav svima, imam jedan jako bitan problem :D. Kada hocu da udjem u Landwirtschafts Simulator 2009, pise mi ono kao da je nesto 2003-2009, i posle toga samo crno, nista neradi, niti ulazi u igru, a pre sam igrao normalno, neznam sta je to odjednom??? Zna li neko ??? Re-instalirao sam ga 4-5 puta, i opet nece, zna li neko sta je u pitanje?? Ae pomagajte :D :D :D :D , hvala u napred.

vjerojatno si stavio krivi mod...i meni se znalo desit...provjkeri koji mod ne valjda i izbriši ga
pazi ako ga preinstaliravas onda obaveznano prije instaliaravanja izbrisi my games u dokumentima i sve datoteke i to ... to se i meni znalo dogadat

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
ljudiiiiiii
pomažiteeeeeeeeeeeeeee

ja snimam video s frapsom i snimim ja i ugasim ( uključuje i isključuje se s f9 ??? ) i odem da vidim video i tamo nema ništaaaaa

pomažiteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :evil: :evil: :evil: :evil:

P

predator95

Guest
Mistick42 kaže:
heno1x kaže:
predator95 kaže:

pazi ako ga preinstaliravas onda obaveznano prije instaliaravanja izbrisi my games u dokumentima i sve datoteke i to ... to se i meni znalo dogadat

E hvala vam obojici :))

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,390
CHlas kaže:
ljudiiiiiii
pomažiteeeeeeeeeeeeeee

ja snimam video s frapsom i snimim ja i ugasim ( uključuje i isključuje se s f9 ??? ) i odem da vidim video i tamo nema ništaaaaa

pogledaj kamo ti sprema videe! Ja sam si stavio da mi sprema na radnu povrsinu :D

Z

zetor123

Guest
CHlas kaže:
ljudiiiiiii
pomažiteeeeeeeeeeeeeee

pa sve sam ti objasnio!!

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
alo prijatelji,imam jedno pitanje.instalirao sam ls 2009,te radim te poslove.pitanje je-dali ta igrica ima kakav nastavak tj. dok recimo napraviš određeni zadatak ide dalje otvara se nekaj novog ili se baš trebaju skidati modovi za strojeve,mape itd.hvala vam puno

Z

zetor123

Guest
brzimedvedicka kaže:
alo prijatelji,imam jedno pitanje.instalirao sam ls 2009,te radim te poslove.pitanje je-dali ta igrica ima kakav nastavak tj. dok recimo napraviš određeni zadatak ide dalje otvara se nekaj novog ili se baš trebaju skidati modovi za strojeve,mape itd.hvala vam puno

da..moras skidati modove...kakve poslove mislis??

W

wlahek

Guest
ovako skinuo sam onaj jednoredni kombajn priključak za traktor ali neznam kako da stavim onaj priključak iznad prikolice pa da onda kukuruz ide u prikolicu a ne po polju

i molim vas možete mi objasniti kako se stavljaju slike na forum

Z

zetor123

Guest
wlahek kaže:
ovako skinuo sam onaj jednoredni kombajn priključak za traktor ali neznam kako da stavim onaj priključak iznad prikolice pa da onda kukuruz ide u prikolicu a ne po polju

i molim vas možete mi objasniti kako se stavljaju slike na forum

OVAko: za prikljucak... koristis one desne brojeve na tipkovnici...ja mislim da su ti 7,8,9,4,5,6...nezz probaj..

Najnoviji postovi

Na vrh