• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

P

podravac

Guest
pa na 2009 ukljucis autopilota i on ti sam sve radi,orje,tanjura,kombajnira....

Z

zetor proxima

Guest
eeeeeee ljudi jel zna ko kako se instalira onaj zetor 7745 ja nezz aj ak znate pa pomozite :? :? :? :? :? :? :? :?

zetor 123 de mi plz link od creine nemogu doc na msn imam virusa pa kad upalim msn odma mi crkne komp aj plz daj :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Z

zetor123

Guest
zetor proxima kaže:
eeeeeee ljudi jel zna ko kako se instalira onaj zetor 7745 ja nezz aj ak znate pa pomozite :? :? :? :? :? :? :? :?

zetor 123 de mi plz link od creine nemogu doc na msn imam virusa pa kad upalim msn odma mi crkne komp aj plz daj :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

evo tu skini...zove ti se slo mod... http://www.sendspace.com/file/m1zc2m

P

predator95

Guest
podravac kaže:
pa na 2009 ukljucis autopilota i on ti sam sve radi,orje,tanjura,kombajnira....

E hvala, probacu :D

Z

zetor proxima

Guest
eeeeee ljudi jel zna ko kako se stavi onaj zetor 7745 aj ak znate pa napisite :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted:

L

las2

Guest
Krešo kaže:
ja imam problem sa JD sijacicom
u sijacicu treba staviti sjeme kako da stavim sjeme u sijacicu
probal sam s kombajnom i iz silosa nasipati i jista nece :scratch

imas posebnu prikolicu za to
evo link :http://uploaded.to/file/w7mngc

P

predator95

Guest
podravac kaže:
el zna ko kakvu dobru igricu sa traktorima??(osim landwirtschafts simulator)

Znam ja :D :D , imas SimTractor Simulator v4 i Imas John Deere Drive Green, jel zna gde neko gde mogu skinuti SimTractor 2009? meni nece da izbaci kao temu!

K

Krešo

Guest
imam problem s mapom
skinuo sam ju i stavio umjesto one stare i sad mi nece otvorit igricuzna netko kaj u vezi s time

F

Ferđolinac

Guest
Luka. kaže:
ima tko mozda las 09 multiplejera??????? :D :D :D :D

Za LS 2009 ne postoji multiplayer, tek su ga navodno najavili za LS 2010.

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
to sam i ja čuo ali trebalo bi biti zakonnnn

ali imam problem stavim onu john dere sijačicu ( duplo veću ) ja stavim mod a u trgovini nema ....

pomagajteee :!:

Z

zetor123

Guest
CHlas kaže:
to sam i ja čuo ali trebalo bi biti zakonnnn

ali imam problem stavim onu john dere sijačicu ( duplo veću ) ja stavim mod a u trgovini nema ....

pomagajteee :!:

otvoris folder taj.. i unutra jos imas dva foldera koja su ti isto u zip formatu...to stavi tamo u my games/mods...

JEL POSTOJI LS MULTIPLAYER?? ne treba biti za ls 09!!!

Z

zetor proxima

Guest
eeeee ljudi pooooooomagaaaaaaaajte

stavio sam onaj mod onu halu di kipas kukuruz na pod
e sad nezz di mi se nalazi ta hala pa ak znate kako to rijesiti pomoooooooozite :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
zetor proxima kaže:
eeeee ljudi pooooooomagaaaaaaaajte

stavio sam onaj mod onu halu di kipas kukuruz na pod
e sad nezz di mi se nalazi ta hala pa ak znate kako to rijesiti pomoooooooozite :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

i meni je taj isti problem ........

pomagajte ljudiii

M

matija0410

Guest
dali mi moze netko objasnit kako instalirat modove za LS09 ako su u .rar i .zip formatu?????

Z

zekan7711

Guest
Zetor 123 hvala na modu za slamu puno si mi pomogao
imam jedno pitanje gdje si skinuo claasa?????? meni uopce neci raditi !!!!!!!!!

Najnoviji postovi

Na vrh