• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

B

bubib5

Guest
gore ti na vrhu ispod one slike pise registrieren..tamo kliknes i slijedis upute..nadam se da znas bar malo njemackog..

jedno pitanje za ostale znalce,ima li zetor traktora za ls 2009..tipa 5211 ili 7211,ili 45..i gdje ih ima za skinut?
hvala..

Z

zetor123

Guest
bubib5 kaže:
gore ti na vrhu ispod one slike pise registrieren..tamo kliknes i slijedis upute..nadam se da znas bar malo njemackog..

jedno pitanje za ostale znalce,ima li zetor traktora za ls 2009..tipa 5211 ili 7211,ili 45..i gdje ih ima za skinut?
hvala..

ima samo 7211

B

bubib5

Guest
fino..moze neki link od creine?i koji je to traktor s kojim je vuces?

Z

zetor123

Guest
bubib5 kaže:
fino..moze neki link od creine?i koji je to traktor s kojim je vuces?

mogu ti samo poslat taj mod...a traktor ti je massey ferguson...neznam koji tocno model..

B

bubib5

Guest
zetor poslo sam ti na pm mail pa da mi mozes poslat cisternu..hvala ti..

Z

zetor proxima

Guest
eee zetor123 jel mi mos poslat tu cisternu mali mislim da je creina onu crvenu aj plz ak ti nije tesko :| :| :| :| :| :| :|

Z

zetor proxima

Guest
ja se registriram na lessmanmods i kad ukucam ime i sifru kaze da nevalja al sve sam uradio kako treba nezz zass aj ak znate pomozite :? :? :? :? :? :? :? :?

J

John Deere 3650

Guest
moraš ga aktivirat na onoj poruci što si dobio na mail.........tako je i meni bilo...dobiješ link i samo stisneš na njega..

J

John Deere 3650

Guest
moraš ga aktivirat na onoj poruci što si dobio na mail.........tako je i meni bilo...dobiješ link i samo stisneš na njega..

Najnoviji postovi

Na vrh