• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

B

bubib5

Guest
hvala..znaci u zipu..al stavio sam par onako u normalnom folderu..i radi odlicno..samo da pitam,postoji li nacin da se editira save game da si malo love ubacim?

F

Ferđolinac

Guest
To neznam ali znam da možeš smanjit cijene strojevima. Odeš na hard disk tamo gdje si ga instaliro, uđeš u njegovu mapu, pa u data i u dati imaš datoteku koja se zove store item, otvoriš je sa notepadom, nađeš gdje piše price, tu promjeniš cijenu i na kraju spremiš.

B

bubib5

Guest
aha..bum to probal..al navodno da se moze i u save game nesto promijenit..ak nadjem javit cu..

Z

zetor123

Guest
ja sam na neki stranici pisao kako je lako zaraditi 50 milijuna...

Z

zetor123

Guest
evo napisat cu opet: prvo promijenite na bilo kojem traktoru ili stroju cijenu...na 1€..onda posremite igru...izadite van..i opet tome istome traktoru ili stroju promijenite cijenu na 100 miljinuna...udite u igru i prodajte ga....i imat cete 50 milijuna...nije tesko...

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
pa ja stavim da košta milijardu i onda pokupujem i kad se vratim da igram snizi me na 1000 ..............

imal tko još stranica s modovima :?:

B

bubib5

Guest
e ljudi jedno glupo pitanje..kako kad kupite novi traktor odete po njega..pjeske ili kako,ak ides s starim onda nemres s oba dva natrag..kak to izvest? a da nije ona fora kad kupis pa da stisnes da sve strojeve poslozi,jer sam ih ja razmjestio kako mi pase.. pomoc molim..

Z

zekan7711

Guest
Mrki88 kaže:
zekan7711 kaže:
e dečki super ste mi vi
aj pomozite mi !!!!!!!!!!!!
trebam nesto skim cu stavit rotobale na prikolicu a i kamo ih onda otpeljam
trebam modove za te stvari please!!!!!!!

http://lessmannmods.phpbb6.de/lessmannm ... ag584.html - tu nađi utovarivač za roto bale i prikolicu,moraš se registrirati... bqale voziš tamo kod elevatora i moraš ih utovariti na njega da dobiješ lovu....

hvala!!!!!!!!!!
ja sam si to sve lijepo skinul al ne radi mi nemam utovarivač
sto sad??? pomoc!!!!!!!!!!

B

bubib5

Guest
John Deere 3650 kaže:
stisnes TAB na tipkovnici......

hvala puno..spasio si me velike muke..

ali imam jos pitanja,postoji li mogucnost da se zamrzne vrijeme,da bude stalno dan, u ls 2008 se moze,a ovdje?

D

dgeceg

Guest
"zetor123", daj mi link od od onog velikog hedera na chlassovom kombajnu, vidio sam ga tu na nekom od tvojih videa

B

bubib5

Guest
hm..zna li netko kako zautaviti vrijeme da je stalno dan..prekopao sam sve konfiguracijske fajlove i nigdje nema nikakvih opcija..

H

handyman13

Guest
da li mi netko moze reci kak stavljati modove u zipu citam da se ide u mapu i u mods a ja nigdje nemam mapu modus u ls2009 trebam da napravim mapu i tko zna neka kaze.plsssssssssssssssssssssssssssssssss

Z

zetor123

Guest
handyman13 kaže:
da li mi netko moze reci kak stavljati modove u zipu citam da se ide u mapu i u mods a ja nigdje nemam mapu modus u ls2009 trebam da napravim mapu i tko zna neka kaze.plsssssssssssssssssssssssssssssssss

haha ides u my documents onda u my games tamo farmingsimulator i unutra imas mapu mods!!! tamo stavi!!

tko me ono trebao?? za onaj heder? neka mi da MSN da mu posaljem...

Z

zetor123

Guest
Andra kaže:
Da li postoje neki modovi za radnike ili tako nešto?

ja mislim da nema toga...samo mozes promijeniti izgled farmera... :scratch :scratch

A

Andra

Guest
Ali vidio sam u nekim videima na youtube-u da kombajn vrši,nakon njega ide balirka,a za njom plug!Pa me zanima.

Najnoviji postovi

Na vrh