E Mrki88 kak si ti to skinul sa mininove da li ti je trebal neki program ili tak nešto, i jel si išel na ono downloads this torrent ili ne što drugo meni samo stavi na desktop i ništa daj pomagaj Hvala![/quote]
pozz..
Treba ti jedan program kojega jednostavno skineš s neta i instaliraš,za to je potrebno nekih 2,3 minute.. zove se bittorrent... kada to napraviš,odeš na mininovu i ideš na ono downloads this torrent... e,onda kad ti se stavi na desktop,klikneš na to i trebalo bi se automatski otvoriti bittorrent program koji će te pitati nešto slično kao download this file to my documents,downloads.. ti sam stisni u redu,i igrica bi se trebala početi skidati (to je nekih 20,30minuta).. kada se skine,igricu instaliraš pomoću programa zvanog daemon tools(nadam se da znaš o čemu pričam)... kada je instaliraš i kreneš igrati misleći kako si sve napravio,slijedi još jedan zajeb,tražit će te cd-key ili kako već piše,ne sjećam se najbolje... taj key imaš i ovdje negdje postan,a imaš ga i na mininovoj,gdje si skidao igricu,tam imaš kao neke komentare(plavi oblačić i broj 44 kraj njega) i tamo možeš naći key kojega jednostavno copy i paste tamo gdje te traži i igrica bi trebala proraditi... meni nije htjelo isprva primiti key,pa sam samo ponovno pokrenuo postupak instaliranja i onda je sve bilo u redu.. i još nešto,svaki put kada pališ komić,moraš pokrenuti igricu preko daemon toolsa,ne instalirati,samo pokrenuti.. znači,kada se pojavi ono za instalaciju,stisneš na beenden i možeš igrati...
evo,nadam se da će ti pomoći,ja sam pojednostavio koliko sam mogao... ak imaš još koje pitanje,slobodno pitaj..