• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
ja nezz ništa o tome a zetor de nam barem daj sliku da vidimo kako izgleda ta cisterna

C

ClaasJaguar

Guest
Mrki88 kaže:
zetor123 kaže:
ClaasJaguar kaže:
..... i da li mi ko može poslati ls09

aj..skini ovdje; http://thepiratebay.org/torrent/4822092 ... ator_(2009

nemogu ti poslati,veliko je .... skini gdje kaže zetor ili odi na mininova,upiši Landwirtschafts simulator 2009 i izbacit će ti tri,uzmi onu sa najviše seedsa i skinut će za 20-ak minuta.... tu sam ja skinuo...

nemoraš se truditi za prikolicu,nema je..... još...
E Mrki88 kak si ti to skinul sa mininove da li ti je trebal neki program ili tak nešto, i jel si išel na ono downloads this torrent ili ne što drugo meni samo stavi na desktop i ništa daj pomagaj Hvala!

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
E Mrki88 kak si ti to skinul sa mininove da li ti je trebal neki program ili tak nešto, i jel si išel na ono downloads this torrent ili ne što drugo meni samo stavi na desktop i ništa daj pomagaj Hvala![/quote]

pozz..
Treba ti jedan program kojega jednostavno skineš s neta i instaliraš,za to je potrebno nekih 2,3 minute.. zove se bittorrent... kada to napraviš,odeš na mininovu i ideš na ono downloads this torrent... e,onda kad ti se stavi na desktop,klikneš na to i trebalo bi se automatski otvoriti bittorrent program koji će te pitati nešto slično kao download this file to my documents,downloads.. ti sam stisni u redu,i igrica bi se trebala početi skidati (to je nekih 20,30minuta).. kada se skine,igricu instaliraš pomoću programa zvanog daemon tools(nadam se da znaš o čemu pričam)... kada je instaliraš i kreneš igrati misleći kako si sve napravio,slijedi još jedan zajeb,tražit će te cd-key ili kako već piše,ne sjećam se najbolje... taj key imaš i ovdje negdje postan,a imaš ga i na mininovoj,gdje si skidao igricu,tam imaš kao neke komentare(plavi oblačić i broj 44 kraj njega) i tamo možeš naći key kojega jednostavno copy i paste tamo gdje te traži i igrica bi trebala proraditi... meni nije htjelo isprva primiti key,pa sam samo ponovno pokrenuo postupak instaliranja i onda je sve bilo u redu.. i još nešto,svaki put kada pališ komić,moraš pokrenuti igricu preko daemon toolsa,ne instalirati,samo pokrenuti.. znači,kada se pojavi ono za instalaciju,stisneš na beenden i možeš igrati...

evo,nadam se da će ti pomoći,ja sam pojednostavio koliko sam mogao... ak imaš još koje pitanje,slobodno pitaj.. :D

Z

zetor123

Guest
Luka. kaže:
zetor123 kaže:
a nemoze se nista... to je samo tak...ukras..nema opcija za to.. :butthead: :butthead: :butthead:
zetor probaj tamo di je onaj bazen veliki mislim da je tamo gnojnica i da je moguče vuči gnojnicu od tamo. pozz :) :)

a kako ces vuc??' jesi probo? :scratch :scratch

L

Luka.

Guest
zetor123 kaže:
Luka. kaže:
zetor123 kaže:
a nemoze se nista... to je samo tak...ukras..nema opcija za to.. :butthead: :butthead: :butthead:
zetor probaj tamo di je onaj bazen veliki mislim da je tamo gnojnica i da je moguče vuči gnojnicu od tamo. pozz :) :)

a kako ces vuc??' jesi probo? :scratch :scratch
nisam probao jer me win nesto zezaju i steka mi igrica.

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
zetor,ajd kad si tu pošalji mi jednu pp,bilo kaj... nešt me zajebava,nemogu slati..

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
CHlas kaže:
dajte stranice s modovimaaaaaaaa

pa daj malo pronjuškaj.... vrati se jedno 3,4 stranice pa ćeš naći...

D

djsmiley

Guest
Ljudi moji ovi modovi uništavaju igricu. Imam podosta modova instaliranih i igrica šteka ko luda. :|

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
djsmiley kaže:
Ljudi moji ovi modovi uništavaju igricu. Imam podosta modova instaliranih i igrica šteka ko luda. :|

ovisi kakvu mašinu imaš.... ja imam nekih 30-ak modova i nije ni jedanput zaštekao

D

djsmiley

Guest
Mrki88 kaže:
djsmiley kaže:

ovisi kakvu mašinu imaš.... ja imam nekih 30-ak modova i nije ni jedanput zaštekao

Imam i ja dobru mašinu ali ne znam baš.

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Imam i ja dobru mašinu ali ne znam baš.[/quote]

a neznam onda kaj ti se događa... ja nemam problema sa tim... sve radi kak treba... :D

D

djsmiley

Guest
Mrki88 kaže:
Imam i ja dobru mašinu ali ne znam baš.

a neznam onda kaj ti se događa... ja nemam problema sa tim... sve radi kak treba... :D[/quote]

Hmm sad sam provjerio i mislim da je mapa, ima neki veliki zid od drveća i šteka kad mi je u vidokrugu. :roll:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
ovako ja skinuo claas lexion 460 my real kombine i sad ja prikvačim naprimjer ono za klasove ili ono drugo za žito... i on meni samo piše da se stisne h i slovo v ja imam problem pomažiteeeee

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
CHlas kaže:
ovako ja skinuo claas lexion 460 my real kombine i sad ja prikvačim naprimjer ono za klasove ili ono drugo za žito... i on meni samo piše da se stisne h i slovo v ja imam problem pomažiteeeee

pozzz.. to se i meni dogodilo sa claasovim hederom od 12 metara kaj sam stavio, prikopčao sam ga na claasov kombajn i isto to je bilo.... to je vjerojatno do moda,možda nije dobro napravljen... možeš ga baciti u smeće, isto ko i ja... :madmana: :madmana:

B

bubib5

Guest
evo mene s jos jednim pitanjem.. moze li mi netko dati link za mod koji ima slame,da se moze balirati,i koji kombajn to podrzava?

H

heno1x

Guest
bubib5 kaže:
evo mene s jos jednim pitanjem.. moze li mi netko dati link za mod koji ima slame,da se moze balirati,i koji kombajn to podrzava?

podržavaju ti oni noviji u trgovini

Najnoviji postovi

Na vrh