• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Z

zetor123

Guest
alex511 kaže:
Ubacio sam. Jel i ti s ovim pravis bale? One sto ih sakuplja ona prikolica? Da znam da probam...
Inace pogledao sam predhodne strane, niko nije brisao bale vec ceo save game obrisao... A ja sta cu s mojim balama ne znam ako ovo ne pomogne...

ja pravim sa jednom drugom balirkom bale...ali i ova ce ti raditi..

C

ClaasJaguar

Guest
zetor123 kaže:
alex511 kaže:
Pa nemam pojma nisu bas male, mislim da su odgovarajuce za prikolicu, pravio sam ih onom zelenom spravom sto je vuce traktor koja vec postoji u igri, nije mod... Sta da radim prijatelju sad?

hmm...neznam..evo pogledaj moj video: mozda nesto skuzis:

http://www.youtube.com/watch?v=007VK_l7sh4

E možeš li mi dati link od tog claasa i balirke hvala!

Z

zetor123

Guest
ClaasJaguar kaže:
zetor123 kaže:
alex511 kaže:
Pa nemam pojma nisu bas male, mislim da su odgovarajuce za prikolicu, pravio sam ih onom zelenom spravom sto je vuce traktor koja vec postoji u igri, nije mod... Sta da radim prijatelju sad?

hmm...neznam..evo pogledaj moj video: mozda nesto skuzis:

http://www.youtube.com/watch?v=007VK_l7sh4

evo ti od classa..

http://uploading.com/files/JKV8JQJH/Lexion600.zip.html

a za balirku idi do kraja stranice na ovom linku:

Neispravan link je obrisan!

W

wlahek

Guest
alex511 kaže:
Ubacio sam. Jel i ti s ovim pravis bale? One sto ih sakuplja ona prikolica? Da znam da probam...
Inace pogledao sam predhodne strane, niko nije brisao bale vec ceo save game obrisao... A ja sta cu s mojim balama ne znam ako ovo ne pomogne...

koji savegame ja ih imam 5 koji trebam obrisat

P

predator95

Guest
ja imam problem sa onom john deere jd500 prikolicom, s kojom sipam seme, al meni je prazna, kako da je napunim pa da mogu da sipam seme u onu jd sejacicu???? Hvala unapred :)

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
i meni se dogodio isti problem !!

one bale koje si sačuvao a da ih nisi pokupio za tu "hvataljku" one kao da ne postoje samo da znaš pa zato moraš pokupit ne sačuvat i istovarit pa tek onda sačuvaj

PS. znam način kako ću snimat filmoveeeee
preko mobitelja pa na USB ina kompjuter i onda na youtubeee

A

alex511

Guest
Zetore nije pomoglo ovaj mod sto si mi dao pravi manje bale nego moje i takodje prikolica ih ne skuplja. Nemam pojma sta da radim s ovim postojecim balama jedino da odbrisem ceo save pa sve ispocetka... Ne vidim drugo resenje...

Z

zetor123

Guest
alex511 kaže:
Zetore nije pomoglo ovaj mod sto si mi dao pravi manje bale nego moje i takodje prikolica ih ne skuplja. Nemam pojma sta da radim s ovim postojecim balama jedino da odbrisem ceo save pa sve ispocetka... Ne vidim drugo resenje...

neznam onda...

A

alex511

Guest
Ok jel mozes da mi das link za jos neki mod za koji mislis da je dobar... Neki traktor,kombajn i to...
I za neku vecu prikolicu za bale... I da mi objasnis ako mozes kako da lakse kupim nesto kad imam malo para... Hvala unapred... :D

Z

zetor123

Guest
alex511 kaže:
Ok jel mozes da mi das link za jos neki mod za koji mislis da je dobar... Neki traktor,kombajn i to...
I za neku vecu prikolicu za bale... I da mi objasnis ako mozes kako da lakse kupim nesto kad imam malo para... Hvala unapred... :D

oces puno para?? jel znas kako se mjenjaju cijene??

ak neznas evo kako: prvo ides tamo di ti je LS instalirani..otvoris data i unutra imas datoteku "storeitems" to otvoris sa notepad-om...i unutra ces vidjet "price" i tamo ti pise kolko kosta e to promijenis,on ti je vec na pocetku kupljen...kada ga prodas dobis nekoliko para...e ti stavi njemu cijenu 100 milijuna..tako kada ga prodas da imas 50 miljinu...tako lako zaradis pare..!

A

alex511

Guest
E bas ti hvala... Imas li neki dobar link za traktor ili neki kombajn? Hocu neku dobru masinu da imam... :D

C

ClaasJaguar

Guest
E možeš li mi dati link od tog claasa i balirke hvala![/quote]

evo ti od classa..

Neispravan link je obrisan! [/quote]

Hvala i još nešto koji ti je to heder na njemu pa ako ti nije poroblem možeš li mi da ti i od njega link.
I da li možda znaš zašto se meni kad imam puno para kad spremim izažem i kad ponovo pokrenem igricu pare nestanu!! Hvala!

Z

zetor123

Guest
ClaasJaguar kaže:

evo ti od classa..

Neispravan link je obrisan! [/quote]

Hvala i još nešto koji ti je to heder na njemu pa ako ti nije poroblem možeš li mi da ti i od njega link.
I da li možda znaš zašto se meni kad imam puno para kad spremim izažem i kad ponovo pokrenem igricu pare nestanu!! Hvala![/quote]

evo ti link za heder:

Neispravan link je obrisan!

M

Medlobi

Guest
Poozz..

Ovo nema veze sa ovom igrom..al' jel' možda neko igra Gabelstapler Simulator 2009..radi se o viličarima..ja sada skidam..ako bude dobro..mislim ako će sve radit kako treba stavljam linkove ovamo..

PoozZZZZZZZ!

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,390
ClaasJaguar kaže:
Evo ja sam napokon uspio instalirati ls09 i hvala svima koji su mi pomogli, imam puno modova i sad tak dolaze oni pravi problemi! Prvo ako neko ima neki kombajn za silažu da li mi može ostaviti link. Drugo da li se i vama to događa u autopilotu stavim traktor ili kombajn da nešto radi po širini kako ste i rekli a on mi se počne okretati na sredini polja a kod nekih priključaka stane nakon 20 metrara i ponovno ga moram ukljućiti i ne skreće. Ne znam da li je to njihova greška ili ima neka caka pa ako neko zna neka mi pomogne. Treće skinuo sam si kombajn Claas i John Deere i hedere. Kad prikljućeim hedrer i krenem kombanjirati heder se više ne okreće, a kad stanem opet se okreče, da li neko zna uzrok tome. Hvala unaprijed!
ja znam zasto ti ne radi .... googlao sam i procitao sam da za te kombajne moras imat patch 1.1!!! nisam siguran ali tako sam procitao!

M

marijan17

Guest
Poz,moze li mi neko pomoc ok onog silokombajna,za silazu.Kada prikvacim prikolicu odem u polje on ne puni prikolicu curi iz cijevi al u prikolici nist ne ostaje.Sta da radim?hvala

Najnoviji postovi

Na vrh