• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

F

Ferđolinac

Guest
navodno da će biti i da će imati multiplayer, onda će bit zakon 8) :mrgreen: 8) :mrgreen:

Z

zetor123

Guest
Ferđolinac kaže:
navodno da će biti i da će imati multiplayer, onda će bit zakon 8) :mrgreen: 8) :mrgreen:

a gdje si to procitao??

T

toni333

Guest
CHlas kaže:
taj program se zove fraps
Imam taj program i mogu snimat samo 30 sekundi a skužio sam da je to zbog toga jer se nisam prijavio a neznam se prijavit jel možda zna ko kako se prijaviti ??? unaprjed hvala

M

marijan17

Guest
vidi sam na onoj stranici za modove nez kak se tocno zove lessman mods tak nekako i ima među prikolicama jedan i onak na slici ima silokombajn i onak u prikolici ja kad sam to skinio nije radili nije mi punilo prikolicu.neko je reko da ima onaj patch1.1 gdje ima to za skinut i gdje se stavi ak neko zna hvala.

F

Ferđolinac

Guest
zetor123 kaže:
Ferđolinac kaže:

a gdje si to procitao??

Pa imaš nekoliko stranica naprijed :twisted: :twisted:

C

crny

Guest
hm.... instalirao sam ls 2008 i 2009...al da me ubiješ ne mogu dokučit kako posijat nešto...jer da bi zaradio. treba prodat neke..
može pomoć....
jesam doma onak.. mali farmer.. al u igrici se ne snalazim...

VetMed

Član
Tu od
22 Lip 2009
Poruka
38
Pozdrav svima. Nisam pratio temu od pocetka, interesuje me gde mogu na netu skinuti instalaciju za ovu igricu. Jel zna neko tacan link, nesto sam pokusavao ali bezuspesno. Hvala unapred.

C

crny

Guest
fala puno ...
a sad još jedno pitanje.. e moram kupiti sjeme il je vec u sijačici??? i postoji li engleska verzija ove igrice..??

B

Bruncek

Guest
Pozdrav ljudi, novi sam ovdje al ovu igru igram vec dosta dugo. Zanima jel ima neko neku dobru mapu za ls09?

Z

zetor123

Guest
crny kaže:
fala puno ...
a sad još jedno pitanje.. e moram kupiti sjeme il je vec u sijačici??? i postoji li engleska verzija ove igrice..??

vec je u sijacici...samo pritisnes "X" DA SI IZABERES sta ces sijati...ja nezz nam za englesku verziju..

B

Bruncek

Guest
zetor123 kaže:
crny kaže:
fala puno ...

vec je u sijacici...samo pritisnes "X" DA SI IZABERES sta ces sijati...ja nezz nam za englesku verziju..

Postoji engleska verzija igre, samo ju je tesko nac za skinut

H

handyman13

Guest
zetor 123 il bilo tko zna gdje mogu skinut heder koji hvata pola zemlje to je na zetorovom videu na 45 strani tko zna neka kaze plssss...

Z

zetor123

Guest
handyman13 kaže:
zetor 123 il bilo tko zna gdje mogu skinut heder koji hvata pola zemlje to je na zetorovom videu na 45 strani tko zna neka kaze plssss...

ja sam to skinuo sa neke stranice..neznam sada s koje..to je bilo davno..daj mi svoj MSN pa da ti posaljem...

Z

zetor123

Guest
handyman13 kaže:
jzec013@hotmail.com zetor to ti je moj msn ja cu bit sad cjelovrijem onlin...ok

evo poslao sam ti pozivnicu...

Z

zekan7711

Guest
nesam gledal
al zetor ti imas fendovoga hedera 22m??? :scratch

Z

zekan7711

Guest
jel ima tko map da u nju sam sipas bale s prikolice??
ili je netko radio na svjoj mapi?
ako neznate slozit !!!!!!!!!!
pitajte :D

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
zekan7711 kaže:
jel ima tko map da u nju sam sipas bale s prikolice??
ili je netko radio na svjoj mapi?
ako neznate slozit !!!!!!!!!!
pitajte :D

kako da je složim ??????

jeli se treba imati nekakav program ?????????

pls odgovor !!! ==========)))))))))))))))))

Najnoviji postovi

Na vrh