• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Z

zetor123

Guest
zetor proxima kaže:
eo malo da se i ja pohvalim danas sam se vozio u kombajnu john deere t 660 i fenomenalan je ovaj sto je vozio obidje krug i stisne tipku save i on zapamti i upali autopilot extra kommmmmbajn :p :p :p :p :p :p :p :p

a ovaj sta meni sa kombajnom žanje...ima Claas lexion 470...i ja sam se u njemu vozio...i dadne on meni da ja malo probam..hehe prezakon...sve lagano...haha

W

wlahek

Guest
kolko vi hektara zemlje imate ja sam se nešto bavio vočarstvom imao sam dva hektara vočnjaka

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
hay,zna li ko dali se može instalirati patch1 na ls09 ako je skinjen s interneta,tj. nije orginal? hvala

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
brzimedvedicka kaže:
hay,zna li ko dali se može instalirati patch1 na ls09 ako je skinjen s interneta,tj. nije orginal? hvala

valjda može a imali netko link ?????????

W

wlahek

Guest
treba ga instalirat ali onda ti traži pristupni kod

ja sam probo

i onda da ti opet radi igra moraš je ponovno instalirat

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
wlahek kaže:
treba ga instalirat ali onda ti traži pristupni kod

ja sam probo

i onda da ti opet radi igra moraš je ponovno instalirat

ja sam sve uradio i instalirao i sve mi valja niti sam reinstalirao niti mi je trebao kod ....

hihi

R

robi959

Guest
Ja sam instalirao patch i naravno traži product key al ne radi onaj za instalaciju!

Kad stavim neke modove kao što je za bale i onaj kombajn class 420 ili tako neki ,, malo bude dobra slika i onda samo odjednom se počnu ko nekakve crte sjeć jedva vidim traktor,nisu to baš crte nego ko nekakvi trokutovi i sl.! Ako netko zna za taj problem nek se javi!! A dok nemam nikakvih modova sve je uredu! Igra se na rezi od 1440X900 grafa:RAdeon x1950pro 512mb!! Probao sam ono Disable Catalys AI al opet isto!

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
brzimedvedicka kaže:
dali postoji kakva prikolica za okrugle bale da se sama tovari kao ona za kockaste.

koliko ja znam : ne još !

R

robi959

Guest
Ja sam instalirao patch i naravno traži product key al ne radi onaj za instalaciju!

Kad stavim neke modove kao što je za bale i onaj kombajn class 420 ili tako neki ,, malo bude dobra slika i onda samo odjednom se počnu ko nekakve crte sjeć jedva vidim traktor,nisu to baš crte nego ko nekakvi trokutovi i sl.! Ako netko zna za taj problem nek se javi!! A dok nemam nikakvih modova sve je uredu! Igra se na rezi od 1440X900 grafa:RAdeon x1950pro 512mb!! Probao sam ono Disable Catalys AI al opet isto!

W

wlahek

Guest

to je možda zato je ti mod nije napravljen za taj patch treba ti pored moda pisat v1.1 ili već koji patch imaš

C

ClaasJaguar

Guest
Ej, ljudi otkrio sam nove kulture suncokret i još jednu sutra će sigurno doći još njih, ali znate kaj ima jedan problem ne znam ih stavit da ih mogu sijati i ostalo, a ako neko zna nek mi pomogne. Hvala!

C

ClaasJaguar

Guest
robi959 kaže:

A koji onda ide key da li mi možeš reći! Hvala!

J

josip21

Guest
Re: Farmer Simulator 2008 (laDCndwirtschafts simulator 2008)

POZ,instalirao sam patch 1.1 i pokrenem igru vidio sam neke promjene al kad siliram nist ne ostaje u prikolici zna li neko u cem je problem ili ak ima neko link za neki drugi patch i mogu li ja silirati na neki drugi nacin bez tog patcha jer samo me to zanima,pomozite ljudi. hvala

Z

zetor123

Guest
ClaasJaguar kaže:
Ej, ljudi otkrio sam nove kulture suncokret i još jednu sutra će sigurno doći još njih, ali znate kaj ima jedan problem ne znam ih stavit da ih mogu sijati i ostalo, a ako neko zna nek mi pomogne. Hvala!

jbt..samo pogledas kaj ti pise..i zamijenis starom...

Z

zetor123

Guest
ovo sta si skinuo..ovaj suncokret skin! ono "foliage_rape_diffuse"..

to stavi u : C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2009\data\maps\textures\foliage

jebate!! to je tako lako!!!!

C

ClaasJaguar

Guest
zetor123 kaže:
ovo sta si skinuo..ovaj suncokret skin! ono "foliage_rape_diffuse"..

to stavi u : C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2009\data\maps\textures\foliage

jebate!! to je tako lako!!!!

Hvala! Ma ja sam stavio samo u textures pa mi nije radilo.

Najnoviji postovi

Na vrh