• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

J

JohnDeere6620

Guest
poz..
moze li mi netko poslat link s kojeg mogu skinuti mod traktora za ls 2009,i ostale modove za tu igru? .?

Z

zetor123

Guest
josip21 kaže:
Poz moze li mi tko objasnit sto trebam napravit da bi mogao silirati,instalirao sam patch1.1 al nista se nije promijenilo prikolica se ne puni .
Ak neko zna molim da mi objasni.Hvala

nezz nam ti ja to..

J

josip21

Guest
zetor123 kaže:
josip21 kaže:
Poz moze li mi tko objasnit sto trebam napravit da bi mogao silirati,instalirao sam patch1.1 al nista se nije promijenilo prikolica se ne puni .

nezz nam ti ja to..

Al vidio sam to na youtubu i liku savrseno radi,nez,a i nek je reko na forumu da treba patch 1.1 instaliro sam ga ine radi.steta

J

JohnDeere6620

Guest
zetor123 kaže:
JohnDeere6620 kaže:
poz..
moze li mi netko poslat link s kojeg mogu skinuti mod traktora za ls 2009,i ostale modove za tu igru? .?

evo..samo se registriraj..i skidaj modove...

http://lessmannmods.phpbb6.de/

a mozes li mi malo objasniti kako da ih instaliram?

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,392
josip21 kaže:
zetor123 kaže:
josip21 kaže:

nezz nam ti ja to..

Al vidio sam to na youtubu i liku savrseno radi,nez,a i nek je reko na forumu da treba patch 1.1 instaliro sam ga ine radi.steta
moras imati original igru da bi ti patch radio

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
imt5421 kaže:
Jeli mogu ti modovi i kad je demo igrica ili mora biti cijela
instalrš si torente,upišes ls2009 nađeš igru instaliraš i maži.rade ti modovi,a patch nemoraš instalirati.treba ti sam za neke strojeve ali radi sve i ovak.

J

JohnDeere6620

Guest
kada skinem mod s neta sto moram napraviti i kamo ga staviti da bi mi on radio i dosao u igri??
ako m netko moze malo objasniti kako ga instalirati

J

JohnDeere6620

Guest
kada skinem mod s neta sto moram napraviti i kamo ga staviti da bi mi on radio i dosao u igri??
ako mi netko moze malo objasniti kako ga instalirati

C

Claas45

Guest
pozz svima ja sam ovde novi nabavio sam igricu instalirao i izbaci mi ovo kako da resim taj problem
opengl_error.gif
imam andwirtschafts simulator 2009

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
Claas45 kaže:
pozz svima ja sam ovde novi nabavio sam igricu instalirao i izbaci mi ovo kako da resim taj problem
opengl_error.gif
imam andwirtschafts simulator 2009
grfiča ti nepodržava 3-d sliku,moraš kupiti drugu-bolju grfičku

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
imt5421 kaže:
nisam nista naso ne znam jeli mos bolje objasnit
ako si instalirao torente,jednostavno u guglo upišeš ime igre i nađe ti je.torent ti je program za skidanje filmova,igrica itd..kad si skinuo igricu,moraš si skinuti i demon-tools.pokreneš demon tullse pa si u njima odaberš na igru i pokreneš ubrzo kreče instalacija.

Z

zetor123

Guest
JohnDeere6620 kaže:
zetor123 kaže:
JohnDeere6620 kaže:
poz..

evo..samo se registriraj..i skidaj modove...

http://lessmannmods.phpbb6.de/

a mozes li mi malo objasniti kako da ih instaliram?

kako instalirati modove?? pa lako...skines mod koji ti je u zip-u...i njega samo stavis u My Documents\My Games\FarmingSimulator2009/mods....tamo samo stavi ono sta skines...nemoj nista raspakiravat ni nista...samo stavi...i onda kada ga hoces kupiti on ti je na kraju liste kada pritisnes P u igri...

W

wlahek

Guest
jel mi može netko stavit ono za bale da pokupiš balu i onda balu pretvaraš u travu ako netko može stavit taj link

N

NoGalo99

Guest
Molim vas pomozite kako zarađivati u ls 2009 nemrem nista kupit stalno vozim pšenicu u silose i nista novci ne rastu prema gore tako je dosadno kada nemas nista od strojeva ubacio sam par modova u igru sve je skupo i da...kako jos smanivat cijene za traktore..hvala unaprijed molim vas pomozite ko zna....

N

NoGalo99

Guest
Molim vas pomozite kako zarađivati u ls 2009 nemrem nista kupit stalno vozim pšenicu u silose i nista novci ne rastu prema gore tako je dosadno kada nemas nista od strojeva ubacio sam par modova u igru sve je skupo i da...kako jos smanivat cijene za traktore..hvala unaprijed molim vas pomozite ko zna....

Najnoviji postovi

Na vrh