• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

D

davor94

Guest
Pozdrav ja sam ovdje novi i trebo bi vasu pomoc. Ja sam instaliro landwirtschafts simulator 2009 ali mi nece pise mi Please insert game compact disc into your driver. Ako mi mozete pomoci. Hvala unaprijed

D

davor94

Guest
Pozdrav ja sam ovdje novi i trebo bi vasu pomoc. Ja sam instaliro landwirtschafts simulator 2009 ali mi nece pise mi Please insert game compact disc into your driver. Ako mi mozete pomoci. Hvala unaprijed

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
davor94 kaže:
igru si vjerojatno instalirao preko deemon toolsa,ako jesi onda imaš dolje na traci ikonu demona .tu klikni i pokreni igru s cd-a.zatim na ikonu igre i moralo bi radit

D

davor94

Guest
brzimedvedicka kaže:
davor94 kaže:
igru si vjerojatno instalirao preko deemon toolsa,ako jesi onda imaš dolje na traci ikonu demona .tu klikni i pokreni igru s cd-a.zatim na ikonu igre i moralo bi radit[/quote

Nisma instaliro s demon toolsom instaliro samo bez njega jel ne znam kako s njim instalirat. Zato sto imam samo 2 mape jedna se zove data SDk i imam ikonu setup cd start

D

davor94

Guest
brzimedvedicka kaže:
davor94 kaže:
igru si vjerojatno instalirao preko deemon toolsa,ako jesi onda imaš dolje na traci ikonu demona .tu klikni i pokreni igru s cd-a.zatim na ikonu igre i moralo bi radit[/quote

Nisma instaliro s demon toolsom instaliro samo bez njega jel ne znam kako s njim instalirat. Zato sto imam samo 2 mape jedna se zove data SDk i imam ikonu setup cd start

P

Pusher

Guest
Pozdrav! Evo odmah jedno pitanje, skinuo sam LS 2009 odmah kad je izisao i igrao ga, e onda nakon toga sam skinio patch i nije mi htio radit, zbog onog cd keya itd... e sad jel netko zna di mogu nabavit neki cd key il ima neka crackirana verzija il bilo sta? ili moram igrat sa prvotnom verzijom bez da updateam na nove verzije?

hvala unaprijed! znam da se ovo vjerojatno spominje negdje prije u temi ali 68 stranica, pa ako mi netko moze nabrzinu objasnit il poslat na pm bio bih stvarno zahvalan! pozdrav

A

Axion

Guest
pozzz ja sam novi clan poljo foruma igram ls 2009 i igrao sam ls 2008 8)

A

Axion

Guest
Imam jedno pitanje u vezi sa Classom Jaguarom 900 i 870
Kada hocu da siliram dignem roru i krenem odjedanput zaustavi se i nece vise da uvlaci heder kukuruz
Probao sam mnoge hedere za kukuruz isto tako zastane pa cak sam probao s onim hederom za travu ali nece
Ako moze neko da mi rijesi ovaj problem

UNAPRIJED HVALA!!!!!! :twisted:

D

Deutzz

Guest
Ej..Ja sam novi...Oprostite sto cu vam dosadivati a dali mi netko moze poslati modove na ovu e-mail adresu za LS-2009 adresa Cro_love_15@hotmail.com...Tu sam igricu prije par dana skinuo i pokusao sam skinuti modove ali nejde pa kao bih netko htjeo da mi pomogne..Pozzz Svima..

D

Deutzz

Guest
I jos ako mi netko moze pojasniti kako se to u igrici naprimjer traktoru LIZARDU moze povecati cjena a kako smanjiti??

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,392
davor94 kaže:
brzimedvedicka kaže:
davor94 kaže:

instaliraj landwirdscafts simulator i skini crack ... imas na stranici gamecopyworld

Z

zetor proxima

Guest
eeee ljudi pa sta radite u ls 2009 evo ja trenutno orem strnjak od zita sa 6 lemken i fendom 930tms

i sorry imam jedno pitanje znam da nije vezano uz ovu temu al jel ima na ovom forumu tema euro truck simulator sry nemojte se ljudit sto nije pitanje vezano uz temu aj plz odg

UNAPRIJED HVALA!!!!!!!! :p :p :p :p :p :p :p :p

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
nema na ovom forumu ali znam tu igru i meni je onako dobra....

POZDRAVLJA VAS SVE URSUS4515 KOJI JE NA MORU ....

C

Claas45

Guest
skinio samprikolica za slamu onu sto sama utovara i dobio sam crvenu i zelenu i kada dodjem na njivu pise da pritisnem k i pritisnem i spusti se ono sto kupi ali nece da kupi.
ako imate neki link za niki dobar traktor i kombajnn,sa kojih stranica skida te modove

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
Claas45 kaže:
skinio samprikolica za slamu onu sto sama utovara i dobio sam crvenu i zelenu i kada dodjem na njivu pise da pritisnem k i pritisnem i spusti se ono sto kupi ali nece da kupi.
ako imate neki link za niki dobar traktor i kombajnn,sa kojih stranica skida te modove
to ti je prikolica sam za travu a slamu možeš balirati
http://easymods.phpbb6.de/

C

Claas45

Guest
brzimedvedicka kaže:
Claas45 kaže:
treba mi prikolica za utovarat bale ona koja sama utovara ok a bio bi pozeljan i jedan kombajn i malo veci heder

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
Claas45 kaže:
brzimedvedicka kaže:
Claas45 kaže:
treba mi prikolica za utovarat bale ona koja sama utovara ok a bio bi pozeljan i jedan kombajn i malo veci heder
na tom linku imaš svega toga.heder 22 metra.šprice od kombajna.prikolica koja ti sama skuplja bale i još puno toga.

Najnoviji postovi

Na vrh