D
davor94
Guest
Pozdrav ja sam ovdje novi i trebo bi vasu pomoc. Ja sam instaliro landwirtschafts simulator 2009 ali mi nece pise mi Please insert game compact disc into your driver. Ako mi mozete pomoci. Hvala unaprijed
igru si vjerojatno instalirao preko deemon toolsa,ako jesi onda imaš dolje na traci ikonu demona .tu klikni i pokreni igru s cd-a.zatim na ikonu igre i moralo bi raditdavor94 kaže:Pozdrav ja sam ovdje novi i trebo bi vasu pomoc. Ja sam instaliro landwirtschafts simulator 2009 ali mi nece pise mi Please insert game compact disc into your driver. Ako mi mozete pomoci. Hvala unaprijed
igru si vjerojatno instalirao preko deemon toolsa,ako jesi onda imaš dolje na traci ikonu demona .tu klikni i pokreni igru s cd-a.zatim na ikonu igre i moralo bi radit[/quotebrzimedvedicka kaže:
igru si vjerojatno instalirao preko deemon toolsa,ako jesi onda imaš dolje na traci ikonu demona .tu klikni i pokreni igru s cd-a.zatim na ikonu igre i moralo bi radit[/quotebrzimedvedicka kaže:
instaliraj landwirdscafts simulator i skini crack ... imas na stranici gamecopyworlddavor94 kaže:igru si vjerojatno instalirao preko deemon toolsa,ako jesi onda imaš dolje na traci ikonu demona .tu klikni i pokreni igru s cd-a.zatim na ikonu igre i moralo bi radit[/quotebrzimedvedicka kaže:
Nisma instaliro s demon toolsom instaliro samo bez njega jel ne znam kako s njim instalirat. Zato sto imam samo 2 mape jedna se zove data SDk i imam ikonu setup cd start
to ti je prikolica sam za travu a slamu možeš baliratiClaas45 kaže:skinio samprikolica za slamu onu sto sama utovara i dobio sam crvenu i zelenu i kada dodjem na njivu pise da pritisnem k i pritisnem i spusti se ono sto kupi ali nece da kupi.
ako imate neki link za niki dobar traktor i kombajnn,sa kojih stranica skida te modove
treba mi prikolica za utovarat bale ona koja sama utovara ok a bio bi pozeljan i jedan kombajn i malo veci hederbrzimedvedicka kaže:to ti je prikolica sam za travu a slamu možeš baliratiClaas45 kaže:skinio samprikolica za slamu onu sto sama utovara i dobio sam crvenu i zelenu i kada dodjem na njivu pise da pritisnem k i pritisnem i spusti se ono sto kupi ali nece da kupi.
ako imate neki link za niki dobar traktor i kombajnn,sa kojih stranica skida te modove
http://easymods.phpbb6.de/
na tom linku imaš svega toga.heder 22 metra.šprice od kombajna.prikolica koja ti sama skuplja bale i još puno toga.Claas45 kaže:treba mi prikolica za utovarat bale ona koja sama utovara ok a bio bi pozeljan i jedan kombajn i malo veci hederbrzimedvedicka kaže:to ti je prikolica sam za travu a slamu možeš baliratiClaas45 kaže:skinio samprikolica za slamu onu sto sama utovara i dobio sam crvenu i zelenu i kada dodjem na njivu pise da pritisnem k i pritisnem i spusti se ono sto kupi ali nece da kupi.
http://easymods.phpbb6.de/