• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
EEE TI koji imaš problema s balama ako hoćeš da ti ta prikolica kupi bale moraš bale napraviti i odmah pokupiti jer ako ih napraviš sačuvaš i kad pokreneš za tu prikolicu bale te kao da i ne postoje .....

F

Fergan

Guest
ljudi pomozite kupio sam prikolicu sto sama kupi bale a kad dodem na njivu nece da kupi sta nije uredu

C

Claas45

Guest
pozz>trebo bi mi neki kombajn ako mozete poslati link za download i neki veci traktor.kako da otvorim novu temu na forumu...

L

Luka.

Guest
Claas45 kaže:
pozz>trebo bi mi neki kombajn ako mozete poslati link za download i neki veci traktor.kako da otvorim novu temu na forumu...
kad otvoris glavnu temu na foromu ides dolje do kraja i lijevo ti pise nova tema

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
Fergan kaže:
ljudi pomozite kupio sam prikolicu sto sama kupi bale a kad dodem na njivu nece da kupi sta nije uredu
kad zbaliraš bale moraš ih odmah pokupiti,nesmiješ snimati igricu.jer onda za prikolicu bale kao da nepostoje.

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
brzimedvedicka kaže:
Fergan kaže:
kad zbaliraš bale moraš ih odmah pokupiti,nesmiješ snimati igricu.jer onda za prikolicu bale kao da nepostoje.

pa to sam i ja rekao davnooooo.... a sad mi ti kradeš riječi ali vidiš da me onaj neće niti da posluša ( noob )

I

imt5421

Guest
skinio sam modove za Landwirtschafts Simulator 2008 i neznam ih naredit jeli mi ko moze pomoc

Z

Zeljko93

Guest
pozz ljudi. ja sam ovdje novi. imam jedan problem u vezi igrice. sve se dobro instaliralo ali nemogu igrat. kad pokrenem onda mi pise: Error: Could not init 3D sistem. Shader Model 2.0 is required. please install the latest video drivers. a neznam sta treba napravit.

C

Claas45

Guest
Zeljko93 kaže:
pozz ljudi. ja sam ovdje novi. imam jedan problem u vezi igrice. sve se dobro instaliralo ali nemogu igrat. kad pokrenem onda mi pise: Error: Could not init 3D sistem. Shader Model 2.0 is required. please install the latest video drivers. a neznam sta treba napravit.
pozz i ja sam imao isti problem pogledaj na stranicama pre ali moras samo skinit i instalirat drajvere za grficku pozz evo pa probaj potrazit http://www.landwirtschafts-simulator.de/support.php

Z

Zeljko93

Guest
Claas45 kaže:
Zeljko93 kaže:
pozz i ja sam imao isti problem pogledaj na stranicama pre ali moras samo skinit i instalirat drajvere za grficku pozz evo pa probaj potrazit http://www.landwirtschafts-simulator.de/support.php

ok. ali najveca je stvar sta nemogu naci drivere....

K

kvaka

Guest
Pozdrav
skinuo sam i instalirao farming simulator 2009, ali me traži cd key.ima li neki način da ga se nađe na netu ili?čak je na tom forumu gdje sam pronašao link bila postavljena shema kako instalirati bez da traži cd key i to sam i pokušao ali i dalje ne funkcionira. Ima li netko neki prijedlog?

Hvala

K

kvaka

Guest
Pozdrav
skinuo sam i instalirao farming simulator 2009, ali me traži cd key.ima li neki način da ga se nađe na netu ili?čak je na tom forumu gdje sam pronašao link bila postavljena shema kako instalirati bez da traži cd key i to sam i pokušao ali i dalje ne funkcionira. Ima li netko neki prijedlog?

Hvala

D

davor94

Guest
Pozzz! Jel mi moze ko stavit link za landwirtschafts simulator 2008 da ga mogu skinut imam LS09 pa bi zelio i LS08
Hvala.

L

Luka.

Guest
kvaka kaže:
Pozdrav

Hvala
evo Serial Landwirtschaftssimulator 2009 : YNK4J-SFQD9-7CXLA-P8RX2-FJ7BB

davor94 kaže:
Pozzz! Jel mi moze ko stavit link za landwirtschafts simulator 2008 da ga mogu skinut imam LS09 pa bi zelio i LS08
Hvala.
imas na početku malo traži pa češ nači linkove. pozz

C

Claas45

Guest
Zeljko93 kaže:
Claas45 kaže:
Zeljko93 kaže:

ok. ali najveca je stvar sta nemogu naci drivere....
Koju graficku imas koji model nvidia ili

C

Claas45

Guest
zasto mi neki modovi budu beli i kako da instaliram ubacim neku halu

L

Luka.

Guest
Claas45 kaže:
zasto mi neki modovi budu beli i kako da instaliram ubacim neku halu
skines halu , kupis je u trgovini otpeljaš ju tamo di je želiš i dođeš do nje prvo pritisneš V i onda B a šta te to moču da su bijeli modovi botno da rade :D :D :D

Najnoviji postovi

Na vrh