• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Z

zetor proxima

Guest
eeeeeeeeee ljudi pa znate kako mozete silirati kukuruze a da nemate patch uzmete samo prikolicu za travu i u nju nek baca silazu i moste tako silirati...

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
eee ljudi već odavno imam problem !!!

ona hala u koju se može istresati ( valjda znate ) kako da je ja stavim na igru i da je imam probavao sam svašta .......

pozz i hvala unaprijed

D

DoXtheFarmer

Guest
Pozz ovako skinuo sam igricu i predobra mi je ;) al imam problem zanima me kako da ubacim modove i gdje i kako da si stavim cijenu svega 1$ ili cak 0 ;) eto za sve koji bi mi pomogli moj msn:domy_2211@hotmail.com xf:dox263588 ili mail dox01@net.hr eto hvala vam unaprijed

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
DoXtheFarmer kaže:
Pozz ovako skinuo sam igricu i predobra mi je ;) al imam problem zanima me kako da ubacim modove i gdje i kako da si stavim cijenu svega 1$ ili cak 0 ;) eto za sve koji bi mi pomogli moj msn:domy_2211@hotmail.com xf:dox263588 ili mail dox01@net.hr eto hvala vam unaprijed
par stranica prije imaš svega,sam malo potraži

W

wlahek

Guest
može mi tko detaljno objasniti kako se stavljaju objekti u farmer simulator Hvala

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
TO BIH I JA VOLIO ZNATI !!!!!!!! DAJTE LJUDI !!!UPOMOĆ !!!!!!!!!! PRIJE STE BILI BOLJI !!!!!

MOLIM VAS DA MI KAŽETE KAKO DA STAVIM ONU HALU GDJE ISTRESAM IZ PRIKOLICE !!!!!!!!!

L

Luka.

Guest
CHlas kaže:
TO BIH I JA VOLIO ZNATI !!!!!!!! DAJTE LJUDI !!!UPOMOĆ !!!!!!!!!! PRIJE STE BILI BOLJI !!!!!

MOLIM VAS DA MI KAŽETE KAKO DA STAVIM ONU HALU GDJE ISTRESAM IZ PRIKOLICE !!!!!!!!!
evo ovako kad kupis npr halu ti je na palati zapakirana. odvezeš jo kamo želiš di ti bude hala. dođeš do te palete pješice prvo pritisneš V pa onda B. i čekaš da se hala izgradi.

C

Claas45

Guest
e kako se ubacuju one povrsine naprimer kad tanjiram da ne bude zuto nego da ostaje crno

L

Luka.

Guest
Claas45 kaže:
e kako se ubacuju one povrsine naprimer kad tanjiram da ne bude zuto nego da ostaje crno
za to ti neznam.

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
Luka. kaže:
Claas45 kaže:
za to ti neznam.
skineš si odnekud,odakle skidaš modove,gruberteksture,ili plug teksture,zatim odeš u programs i files ,ls09 ,data, maps ,teksture ,foliage i zamjeniš tu texturu koju si skinol sa orginalnom.vidjet češ koja je,zadnja se slova poklapaju s orginalnom.ako neskužiš pitaj pa ču ti bolje objasnit

Z

zetor proxima

Guest
meni je glupo sto nisu napravili da samo gruber i tanjuraca iamju texturu kao da se ore a u stvarnosti i imaju isto samo sto gruber malo usitni valjda ce izac mod za takvu texturu :| :| :| :| :| :| :| :| :|

L

Luka.

Guest
zetor proxima kaže:
meni je glupo sto nisu napravili da samo gruber i tanjuraca iamju texturu kao da se ore a u stvarnosti i imaju isto samo sto gruber malo usitni valjda ce izac mod za takvu texturu :| :| :| :| :| :| :| :| :|
a znaš što je meni glupo? ima ti roto brana da možeš iza nje zakačiti sijačicu i da radiš dva posla u jednom prolazu ali kad je sijačica iza zakačena neče pripravljati zemlju

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
Luka. kaže:
[quote="zetor proxima":1kaxdprn]meni je glupo sto nisu napravili da samo gruber i tanjuraca iamju texturu kao da se ore a u stvarnosti i imaju isto samo sto gruber malo usitni valjda ce izac mod za takvu texturu :| :| :| :| :| :| :| :| :|
a znaš što je meni glupo? ima ti roto brana da možeš iza nje zakačiti sijačicu i da radiš dva posla u jednom prolazu ali kad je sijačica iza zakačena neče pripravljati zemlju[/quote:1kaxdprn]
na orginalnoj igrici možeš,a i nije pretjerano skupa.nekih 140 kuna.

Najnoviji postovi

Na vrh