• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

D

davor94

Guest
Pozz. Jel neko treba stranica za modove ja sam pronaso tri stranice ako kome treba ja cu staviti link

D

davor94

Guest
imt5421 kaže:
moze ajd sta vi jeli se moras registirat da bi mogo skidat modove
mislim da da ja sam se registriro

I

imt5421

Guest
jeli mi ko moze dati link za dobar silo kombajn imam par i ni jedan neradi hvala unaprijed

K

kvaka

Guest
robi959 kaže:
Evo vam engleska verzija Farming Simulator 09 sa Warez BB

Password:www.downturka.net

Download:http://rapidshare.com/files/270898269/farmsim.rar

Ne treba nikakav serial key i crack samo instalacija i radi!!
Nisam još probao staviti patch! Al moram probati!

svaka čast majstore.hvala za link. to je jedini odakle sam uspio instalirat igru da radi bez greške. jesu modovi isti kao i za ostale verzije ili postoje samo za ovu verziju?

N

nemanja123

Guest
nemanja123 kaže:
jel zna neko gdje treba da ubacim neki objekat u igru :scratch ....i kako da ga kupim u igrici :scratch ...i ako neko zna na kojim koordinatama se nalazi taj market ili sta je vec :scratch ...................hvala unaprijed.... :D

molim vas moze li mi neko reci pls pls pls pls... :mrgreen:

Z

zekan7711

Guest
imt5421 kaže:
ja gledo na you tube i njima moze rast silaza

kaj to ti tak jako smeta ka ti ne raste silaza :?: :?: :?:

Z

zekan7711

Guest
imt5421 kaže:
malo da bolje vidim kolko sam siliro nego tak da neznam malo mi glupo

nemooj dobra je to igrica mozda je greska u tvom kompu
jer meni ne radi silaza a mom susedu radi pa probaj jos jednom nasnimati ;) :mrgreen:

Najnoviji postovi

Na vrh